Fo, Jessica pa Aminat so mi zlo všeč ^^ Sandra je pa eno tako antipatično bitje, da je ne morem gledat. To njeno poudarjanje, da ne misli sklepat prijateljstva pa da je to samo tekmovanje, mi gre pošteno na živce. Saj ok, ni ti treba sklepati prijateljstev, ampak to še ne pomeni, da se lahko znašaš na vse po vrsti
Joj meni gre tud Sandra tko na živce, prav žou mi je, da ni šla ven. Najboljše so mi pa London, Jessica, Fo in tista blond, ki je najstarejša samo sem pozabila ime. Pa kolk je bla Alison huda na fotki v živo mi je pa tko skeri
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Men je tut par lustnih to sezono, zaenkrat mi je Fo med najljubsimi pa se kera se najde, sam se imena ne spomnim:D Sandra mi gre pa na k*. zakaj se vsako sezono najde črnka, k dela sceno jaooo.
mi da kera link od novih delov? na prejšni strani sem pogledala vse (čeprav trenutno ne odpre tistih linkov). v bistvu se ne morm spomnit kje sm ostala...
edit: sem že najdla
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kje si pa ti ta del našla!? Jest sem ga skos iskala...sem že obupala:)!
Jap, Thalia must go! Pač sej ma lep namen za zmago, sam kaj ko to ni miss amerika pa saving the world!
Z belo: Punce, je v vaš srečen dan- Thalia is GONE
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mycosmogirl napisal/-a:Kje si pa ti ta del našla!? Jest sem ga skos iskala...sem že obupala:)! Jap, Thalia must go! Pač sej ma lep namen za zmago, sam kaj ko to ni miss amerika pa saving the world!