Kakšen avto vozite?
-
- Debatorica
-
- Komunikatorka
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
[vanessa] napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:800€
a tolko da je vredn? js za twingiča nbi dala niti 200 €![]()
sicer pa, mi ga mamo že od pamtiveka in se je sam 1x pokvaru..
Ja odvisno od letnika, kakšna cena je! In zakaj ne bi dala toliko za twingota, če imaš sama dobre izkušnje z njim?
Sem ga pa tudi jaz vozila 2 ali 3 leta () in je fajn!
Prostoren, primerne velikosti tudi za mestno vožnjo (in parkiranje v najmanjšem kotičku), nikoli nismo imeli nobenih problemov z njim, je pa res, da je mašina bolj švoh (1.2).
Z novim twingom pa nimam izkušenj.
mogoče zto k so ocenli avto od sestre da je vredn 2000€, letnik 98 (torej novejši od twingiča) in je 2.0, veljau je za luksuzn avto, ful opreme (seveda več ku ga premore twingo),.. in še bi lahko naštevala..
nvem zkej tko nabivajo ceno pr twingotu..
starješi avti z močnejšo mašino so dostkrat cenejši, ker se jih težje proda.sploh pa kšni napedenani in predelani avtomobili.vanga je model vložil 10.000€, prodaja ga pa za dva, ker ga drugače ne bo prodal

- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
Đizus, pač sm ljubiteljica te znamke, vidla napačen zapis in popraula. No big deal.
Imena (lastna, krajeuna, ...) pa vedno pišem u izvirniku (edin, če gre za ljubkovalno ime, npr. mojga auta
).
Pa dvomm, da kdo izgovarja avdi, si ne predstauljam, kako to zveni
...
Imena (lastna, krajeuna, ...) pa vedno pišem u izvirniku (edin, če gre za ljubkovalno ime, npr. mojga auta

Pa dvomm, da kdo izgovarja avdi, si ne predstauljam, kako to zveni

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...