Recimo, da tip hoče žensko zvlečt za bungie-jumping, ona se pa panično boji višine. V tem primeru sem jaz popolnoma na njeni strani, ker res nima smisla, da se ona poserje od strahu, zato da bo njemu ustregla.
Kaj pa, če fant pravoslavec želi, da punca z njim za božič obišče cerkev? Ali recimo punca želi it s fantom v opero (ta je res kliše

Res mislim, da je treba pogledat okoliščine in na podlagi le-teh presodit, za kakšno žrtev v resnici gre in koliko bo nekdo na slabšem, zato da bo s tem osrečil partnerja.
In tukaj bi bil tip v minusu za 3-4 ure svojega dragocenega časa in ranjen moški ponos, ker bo popustil pri svojem principu.
Resno, vsa stvar se mi zdi obupno otročja, ker gre enostavno za vztrajanje pri načelu zaradi načela samega, ne zato, ker bi tipu nastala neka resna škoda zaradi tega kosila.
Poleg tega je pa še princip sam po sebi nesmiselen, če namerava imet z njo otroke, ker je skoraj za pričakovat, da bo babica hotela vnuke videt in bo prišla pozvonit na vrata. A se bo medtem skril v pralnico?