jz pa MIGRENO, Frenki in še katere bol stare uporabnice.. ja pa tut Tamale__mrhe ni več zasledit, sam kokr vem je ona v eni temi napisala, da je ne bo več gor škoda, da ene grejo.. no za ene par vem da so menjale nick, sam te osebe niti s tistimi nicki niso več aktivne
ni uporabnica, je uporabnik... kje je rdeča mašina???
že dolg nism zasledila nobnenga njegovga posta...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
ŽuŽa napisal/-a:Ja pa p!ka nič več ne piše na forum; nič več ni njenih priznanj. Hmm dej prid nazaj noo.
Sploh si ne bi mislna, da bo kdo opazu, da ne pišem več gor. Sm dokaj sledila forumu, sam na trenutke mi je ratalo čist brezveze bit tukej gor, ker se mi zdi, da nič pametnega ne odnesem od tega.
Se bom potrudla bit malo bolj aktiuna... Tečem pisat priznanje...
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Legally_blond napisal/-a:jz pa MIGRENO, Frenki in še katere bol stare uporabnice.. ja pa tut Tamale__mrhe ni več zasledit, sam kokr vem je ona v eni temi napisala, da je ne bo več gor škoda, da ene grejo.. no za ene par vem da so menjale nick, sam te osebe niti s tistimi nicki niso več aktivne
a se da tud nick spremenit tle gor???
jz pa maratejo pogrešam..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!