ja nekje je bilo navedeno da gre za zadušitev, spet nekje da mu je odpovedalo srce, brez kšnega drugega razloga.
in sploh se ne gre za tabu teme.droga in alkohol zame nista nobeni tabu temi,je pa res, da na drogo gledam s strani in je ne prenašam.
in nekak se mi pač obtoževanje ne zdi, če ne veš.druga je da če dokažejo pri obdukciji, da je dejansko šlo za zastrupitev z drogo.Potem je pač to res.zdej pa ne veš še nič.
ja z depresijo se pa dons poimenuje usazga ki je pet minut slabe volje

ampak verjetno Damian ni bil depresiven, tko da to ne paše tle notr.
Lih tko je, ko je od ene kolegice fotr dobil cirozo jeter, pa u žiulenju ni pil alkohola in je cela soseska šušljala naokol kakšn pjanc je mogu bit.Ja kako lahko proglasiš enga za neki tazga če ne veš?In še vedno ostaja dejstvo v glavah ljudi, ki ne znajo razmišljat, da je biu alkoholik in njej pač to ni prijetno.pričakovala sem, da boš glede na tvoje izkušnje razumela kaj hočm povedat.Verjetno ti nebi bilo ugodno, če bi po smrti tvojega očeta naokoli govorli in obtoževali svašta.Meni nebi bilo, mene bi prizadelo, ker mi gredo na žiuce zlobni jeziki,ki z samo eno besedo lahko prizadanejo človeka prekleto!
aja pa zadušiš se lahko tud zarad alergije,recimo.
skratka ne bom rekla dekletu ki je en tedn slabe volje, da ma depresijo lih tko kot ne bom rekla, nekomu ki je umrl v čudnih okoliščinah, da je umrl zarad nevemčesa.Dokler to ne bo zdrauniško dokazano.