BuckWheat napisal/-a:vozim še ne, če bo vse po sreč bom pa za vikend že šofirala, drugač me pa doma čaka tastar renault twingo 1.2 zlate barve, upam pa da mi bo kdaj tut oča posodu svojga VW beetla (:
pa še kveščn - kakšne mate kej izkušnje s twingoti? kolk se kej kvarjo pa to?
Jst pa mami mava twingota, 2005 letnik. Zaenkrat še nisva mele nobenih problemov, je priden .
Drgač pa trenutno varčujem za svoj avto, mela bi pa živo rumenga al pa belga cliota . Sam rumenih je ful mal, in tud na netu ni nič oglasov .
Jaz sem pa pred kakim mesecem prešaltala s starega golfiča 3 (bencinar, l. 1995, rdeč, 90 Km) na golfa 5 (diesel, 105 KM, l. 2006, črrne barve - moj pumaš). Sem zelo zadovoljna z njim, ker je prava puščica, fajn potegne, mala poraba ...
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
a tolko da je vredn? js za twingiča nbi dala niti 200 €
sicer pa, mi ga mamo že od pamtiveka in se je sam 1x pokvaru..
twingoti še full držijo ceno..tako, da ta za 800 € mora bit kak letnik 96,97...pa najbrž brez dodatne opreme...imam prav? drugače pa so zelo dobri avtki..poznam kar nekaj zelo zadovoljnih uporabnic...sama sem kar velik pristaš francozev in nemcev...
v bistvu se v naši ožji in širši družini ne vozi prav nič drugega kot renault, citroen, opel, volkswagen in mercedes...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Ja odvisno od letnika, kakšna cena je! In zakaj ne bi dala toliko za twingota, če imaš sama dobre izkušnje z njim?
Sem ga pa tudi jaz vozila 2 ali 3 leta ( ) in je fajn! Prostoren, primerne velikosti tudi za mestno vožnjo (in parkiranje v najmanjšem kotičku), nikoli nismo imeli nobenih problemov z njim, je pa res, da je mašina bolj švoh (1.2).
Z novim twingom pa nimam izkušenj.
Js mam navitga swifta in astro karavan. Zadnjega sem podedovala pa se nisem mogla odločt za enga in mam kr oba zdej. Vozim pa še občasno od fotra đipe pa od fantovih staršev ceed pa twingota pa corso...
Ja odvisno od letnika, kakšna cena je! In zakaj ne bi dala toliko za twingota, če imaš sama dobre izkušnje z njim?
Sem ga pa tudi jaz vozila 2 ali 3 leta ( ) in je fajn! Prostoren, primerne velikosti tudi za mestno vožnjo (in parkiranje v najmanjšem kotičku), nikoli nismo imeli nobenih problemov z njim, je pa res, da je mašina bolj švoh (1.2). Z novim twingom pa nimam izkušenj.
mogoče zto k so ocenli avto od sestre da je vredn 2000€, letnik 98 (torej novejši od twingiča) in je 2.0, veljau je za luksuzn avto, ful opreme (seveda več ku ga premore twingo),.. in še bi lahko naštevala..