Slike vaših nohtov
- mala-anchy
- Komunikatorka
Ja oprosti, DM ima s-he lakce, pa drugo S-he kozmetiko.
Vem da ima DM tudi nekaj malega alessandro nege za nohte, manhattan stvari, minije + ostalo od nivee, max faxtor ter l'oreal.. Ce se ne motim, seveda...
Punce a katera ve ce se da dobiti kje Gosh stvari v Mariboru/Kopru?
Sem sla pogledat v leclerc (hisa daril) in tam so imeli se essence 50's fever kolekcijo, notri v trgovini leclerc pa sploh ne prodajajo vec gosh kozmetike..
Vem da ima DM tudi nekaj malega alessandro nege za nohte, manhattan stvari, minije + ostalo od nivee, max faxtor ter l'oreal.. Ce se ne motim, seveda...
Punce a katera ve ce se da dobiti kje Gosh stvari v Mariboru/Kopru?
Sem sla pogledat v leclerc (hisa daril) in tam so imeli se essence 50's fever kolekcijo, notri v trgovini leclerc pa sploh ne prodajajo vec gosh kozmetike..
V kopru maš Gosh v drogeriji na čevljarski, sam je sam neki svinčnikov, nobenga stojalčka al pa kej pa še cene so za tretjino dražje kot v ljubljani. V mariboru ni, v ljubljanskem leclercu pa gosh je, sem bila nazadnje v soboto tam
Sem pa tudi že cel net preiskala, če imajo kje online prodajo pa nič ne najdem...sem se zaljubila v ene senčke pa jih kr ne dobijo, ker majo ene probleme z uvoznico al neki... 

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- E.Leclerk, Ljubljana
- Nama, Ljubljana,
- Interna trgovina Ilirija, Ljubljana
- Center Dima, Cerknica,
- Manufaktura, Nova Gorica,
- Vis Vitalis, Bled
- Drogerija Terčelj Magda s.p., Ajdovščina,
- Lorix, Koper.
Evo, teli prodajajo gosh...upam, da mi ne bojo zameril, ker sem prekopirala seznam izpod neke slikice
- Nama, Ljubljana,
- Center Dima, Cerknica,
- Vis Vitalis, Bled
- Lorix, Koper.
Evo, teli prodajajo gosh...upam, da mi ne bojo zameril, ker sem prekopirala seznam izpod neke slikice

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Amm.. a ni nama samo v LJ?
Ne poznam Maribora tako dobro, da bi vedela...
V Kopru pa je itak ni..
Nisem tako pogosto v LJ..
Tocno na cevljarski v tisti parfumeriji.. samo a tam imajo samo svincnike ali tudi kake lakce?
Jaz sem bila v soboto v Leclerku notri v trgovini ko je zastekleno.. In mi je rekla da nimajo vec gosh kozmetike samo se nekaj pudrov in senck (cca 4 isti pudri in 3 sencke)....
Ne poznam Maribora tako dobro, da bi vedela...
V Kopru pa je itak ni..
Nisem tako pogosto v LJ..
Tocno na cevljarski v tisti parfumeriji.. samo a tam imajo samo svincnike ali tudi kake lakce?
Jaz sem bila v soboto v Leclerku notri v trgovini ko je zastekleno.. In mi je rekla da nimajo vec gosh kozmetike samo se nekaj pudrov in senck (cca 4 isti pudri in 3 sencke)....
Sekhmet napisal/-a:- E.Leclerk, Ljubljana
- Nama, Ljubljana,
- Center Dima, Cerknica,
- Vis Vitalis, Bled
- Lorix, Koper.
Sem sla prav gledat na mapo kje je tale v kopru.. menda v novem naselju v olmu.. Ampak kje?!
Kaj je tam, kozmeticni salon, kaj? Jao.. me ful matra it pogledat ampak v bistvu odkar imam izpit za avto me ne mika raziskovat sveta, ker ... kaj pa vem.. ._. obup.