Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

hvala, hvala :)
drugač pa so naravni ja. mela sam enkrat umetne pa nikol več. razočaranje na celi črti. so se mi zdej moji tolk popravl, da bojo kr ostal.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Danes je pri meni aktualen OPI - Little Red Wagon.

Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Iz božične/novoletne kolekcije, a ne?
Zelo lepi nohti in barva!

BTW: A maš slučajno tud OPI Vodka & Caviar? A sta si ful podobna? Ker mi lak všeč, sam mam Vodka& Caviar (kero hudo ime), pa da nebi razmišljala o nakupu skor istega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Božično novoletna je ja.
Na žalost nimam Vodka & Caviar odtenka.
Zato se meni všeč miniji - ni panike, če sfališ, če ti je všeč pa kupiš še veliko stekleničko. Čeprav se jaz prej naveličam odtenka, tako da so miniji ravno prav. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ A so tudi ostali 3 že na vaši strani? Sem samo še tadrugega rdečega našla. Pa temnejša sta mi tudi všeč. Večinoma so ti miniji taki, da mi le eden ali dva všeč. V tem so mi pa kar vsi lepi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Vse minije sem že poslikala:
- Glamour Game,
- Don’t Toy With Me,
- Brand New Skates;
- Little Red Wagon.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jaz sem bila prijetno presenečena nad tem kompletkom. Res so vsi zanimivi in uporabni. Ne vem, če se je to že kdaj zgodilo. :razz:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Najlepša hvala. Sicer se mi res zdijo bolj za zimski čas (razen Little Red Wagon), tak da upam da bodo jeseni še kje na eBayu.
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

Evo še slikica mojih nohtov
Slika

Ni nič posebnega lak je od s-he stylezone, namazane imam 3 plasti, čez pa še hitrosušeči nadlak od essence 30 sec.

Nohtke pa sem si mogla včeraj porezat, ker se mi je en strl, in potem ne prenesem če nisi vsi enako dolgi.

Kako pa ve skrbite, za obnohtno kožico?

Jaz mam taki "svinčnik, ki zmehča kožico in pa še eno olje prav za to.
Samo se mi zdi, da glih ni ne vem kakega učinka.

Aja pa še to, uporablja slučajno katera od essence high shine nadlak?
Ker me zanima če nohti res po njem tako svetijo, ker če ni tak, potem ga ne bom kupila.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

nastajsa:

Lepi nohtki! Se mi zdi da sem imela vceraj tudi jaz tocno tako barvo na nohtkih.. Od She ne vem kera stevilka.. sem pa rabila 4 nanose, da je izpadel tocno tako kot je v steklenicki.

Vcerajsnji nohtki:
3 plasti
Slika

in 4 plasti
Slika

In danasnji nohtki, sicer bolj ko ne na hitrco in nenatancno nalakirano.. kaj cmo, danes sem lena.
Slika

(od alessandrota nadlak pa drzim ker... hja je to bila najblizja stvar...)
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

Lady_fLame napisal/-a:Gejba, jaz imam pa moder lak od S-He 463 quick dry, ki pa izgleda ravno tako kot tvoja "modra" slika vijolicnega laka. :D :D
Ce ga katera potrebuje, ga prodam.. Ker sem ga dobila za darilo pa ne uporabljam taksnih zivih barv in mi stoji doma. :wink:

EDIT:
Evo ga, v primerjavi z tvojo sliko v odzadju ; Slika
pic in background by parokeets.com

P.s. na mojem nohtu je od manhattana, temno moder (skoraj crn) lak in ne tale sHe-jev.

Tale lakec je kr živa barva ja..sem si ga nabavila ker sem si predstavljala da bo vseeno malo temnejši, tak da ga zdej dam čez eno plast črnega lakeca in je super ...gre že kar proti koncu :oops:
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Lady_fLame - sem čisto spregledala tvoj post. :oops: Sem gledala ta lakec v DM in se mi je takoj zdel znan. Slika

Je pa zanimiva barva - sem že razmišljala o nakupu. :D

Hyades - zelo lepo. Sem razmišljala, če bi ga vzela, pa mi je deloval nekam vodeno.

nastasja - škoda, da se ne vidi bolje barve. S-he lakci so me pozitivno presenetili, tako da me firbec matra kako izgledajo še drugi odtenki. Drugače pa roke redno mažem kar z BB, to je poleg pilinga, načeloma vsa nega, ki jim jo privoščim.
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Hehe ni panike,
je pa zelo lep drugace, samo da jaz naceloma ne uporabljam taksnih zivih barv. ;)
Drugace je pa Hyades ze nova lastnica tega modrega lakca. Cakamo na njene slikice, ko ga sproba. ;)
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

gejba napisal/-a:
nastasja - škoda, da se ne vidi bolje barve. S-he lakci so me pozitivno presenetili, tako da me firbec matra kako izgledajo še drugi odtenki. Drugače pa roke redno mažem kar z BB, to je poleg pilinga, načeloma vsa nega, ki jim jo privoščim.

Upam, da se bo zdaj videlo kaj bolje, ker nimam pojma kak naj slikam, da bodo slike ok. Če ima katera kakšen nasvet glede tega se priporočam :)

EDIT: samo drugo slikico naložim

*mala* hvala za nasvet, zdaj pa mislim da je slikica ok

Slika
Zadnjič spremenil nastasja, dne 23. Mar. 2009 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ S čim pa slikaš? Mobitelom? Če z digitalcem, si nastavi makro funkcijo. Pri Sony-ih je taka rožica narisana (za druge ne vem).

Js bi si pa Essence Cherry Juice nanesla, pa sem Essie Good 2 Go pozabila doma, sam Essence pa vem da mi ne bo 2 dni zdržal :?
Zaklenjeno