Bodoče študentke

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

wau, kr nekej vs ( ns ) pa je ... A ste ble vse na informativnih dnevih? a je bla ktera v petek dopoldne? :)
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a grejpfrut »

js nism šla ... čas ni dopušu tega :D
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

hei bom kr tle napisala upam da nisem teme zgrešila :)

a je katera že letos pisala biologijo predmaturitetnga? al pa lan jesenskega?
Proooooosim če bi katera vedela povedat kaj je notri, tudi ZS
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

mene pa nekaj drugo zanima. ali ste vedle, da je bil letos prvič možen vpis na študij fizioterapije v murski soboti? pa če ja, kako ste zvedle? meni se do danes ni sanjalo o tem. pa tudi v razpisu ni bilo nič napisano.
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

A gre katera na EPF?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

anca_kk napisal/-a:mene pa nekaj drugo zanima. ali ste vedle, da je bil letos prvič možen vpis na študij fizioterapije v murski soboti? pa če ja, kako ste zvedle? meni se do danes ni sanjalo o tem. pa tudi v razpisu ni bilo nič napisano.

Inčaa je v temi kam ste se vpisale napisala, da je to dala na 1. mesto. tako da je folk zgleda vedel.
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

rammsteingirl napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:mene pa nekaj drugo zanima. ali ste vedle, da je bil letos prvič možen vpis na študij fizioterapije v murski soboti? pa če ja, kako ste zvedle? meni se do danes ni sanjalo o tem. pa tudi v razpisu ni bilo nič napisano.

Inčaa je v temi kam ste se vpisale napisala, da je to dala na 1. mesto. tako da je folk zgleda vedel.

pa res. lepo to, če so vedli. sam pač malo čudno, ker se pri nam tega ni vedelo pa nikjer ni bilo razpisano.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst sm mogla zamenjat smer študija.so mi poslal iz FF pismo da se ne morm vpisat na špa. ita., ker nimam teh jezikov na maturi :(
tko da dons sm bla pr psihologinji eno uro in se nism mogla odločt.šele doma sm se z mami pogovarjala o faxu, brskala po netu in končn najdla neki kar mi je fajn :D
1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kAtz »

...
Zadnjič spremenil kAtz, dne 25. Maj. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Sej piše v razpisu... Ja no, to je ta grda fora letos. Men se zdi to čist prov, k medjezikovno posredovanje ma res FUL omejitve in bi jst dala možnost res tistim, k delajo tazajebano maturo, bi blo grdo, če bi kšn naredu slabš gimnazijsko maturo k ti, pa bi mu vzela mesto. No pa isto je na anglistiki, upam da si ena redkih :twisted: (da bom pršla gor :D)
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

*AnNy napisal/-a:jst sm mogla zamenjat smer študija.so mi poslal iz FF pismo da se ne morm vpisat na špa. ita., ker nimam teh jezikov na maturi :(
tko da dons sm bla pr psihologinji eno uro in se nism mogla odločt.šele doma sm se z mami pogovarjala o faxu, brskala po netu in končn najdla neki kar mi je fajn :D
1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija

To imaš za drugo leto pripravljen seznamček? Kolko vem, bo komaj drugo leto razpisan študij kozmetologije.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

tanchii napisal/-a:
*AnNy napisal/-a:jst sm mogla zamenjat smer študija.so mi poslal iz FF pismo da se ne morm vpisat na špa. ita., ker nimam teh jezikov na maturi :(
1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija

To imaš za drugo leto pripravljen seznamček? Kolko vem, bo komaj drugo leto razpisan študij kozmetologije.

Letos študira že prva generacija kozmetologijo.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

^^ prvič slišim za ta študij. kje se pa odvija?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Fakulteta za farmacijo. Mislim pa da bo letos prvič ali pa naslednje leto (to UNI).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Na informativnem dnevu so rekli, da bo kozmetologija prvič razpisana naslednje leto.
Odgovori