Bodoče študentke
-
- Sramežljivka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
anca_kk napisal/-a:mene pa nekaj drugo zanima. ali ste vedle, da je bil letos prvič možen vpis na študij fizioterapije v murski soboti? pa če ja, kako ste zvedle? meni se do danes ni sanjalo o tem. pa tudi v razpisu ni bilo nič napisano.
Inčaa je v temi kam ste se vpisale napisala, da je to dala na 1. mesto. tako da je folk zgleda vedel.
rammsteingirl napisal/-a:anca_kk napisal/-a:mene pa nekaj drugo zanima. ali ste vedle, da je bil letos prvič možen vpis na študij fizioterapije v murski soboti? pa če ja, kako ste zvedle? meni se do danes ni sanjalo o tem. pa tudi v razpisu ni bilo nič napisano.
Inčaa je v temi kam ste se vpisale napisala, da je to dala na 1. mesto. tako da je folk zgleda vedel.
pa res. lepo to, če so vedli. sam pač malo čudno, ker se pri nam tega ni vedelo pa nikjer ni bilo razpisano.
jst sm mogla zamenjat smer študija.so mi poslal iz FF pismo da se ne morm vpisat na špa. ita., ker nimam teh jezikov na maturi
tko da dons sm bla pr psihologinji eno uro in se nism mogla odločt.šele doma sm se z mami pogovarjala o faxu, brskala po netu in končn najdla neki kar mi je fajn
1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija

tko da dons sm bla pr psihologinji eno uro in se nism mogla odločt.šele doma sm se z mami pogovarjala o faxu, brskala po netu in končn najdla neki kar mi je fajn

1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija
Sej piše v razpisu... Ja no, to je ta grda fora letos. Men se zdi to čist prov, k medjezikovno posredovanje ma res FUL omejitve in bi jst dala možnost res tistim, k delajo tazajebano maturo, bi blo grdo, če bi kšn naredu slabš gimnazijsko maturo k ti, pa bi mu vzela mesto. No pa isto je na anglistiki, upam da si ena redkih
(da bom pršla gor
)

*AnNy napisal/-a:jst sm mogla zamenjat smer študija.so mi poslal iz FF pismo da se ne morm vpisat na špa. ita., ker nimam teh jezikov na maturi![]()
1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija
To imaš za drugo leto pripravljen seznamček? Kolko vem, bo komaj drugo leto razpisan študij kozmetologije.
tanchii napisal/-a:*AnNy napisal/-a:jst sm mogla zamenjat smer študija.so mi poslal iz FF pismo da se ne morm vpisat na špa. ita., ker nimam teh jezikov na maturi![]()
1. zdravstvena nega
2. babištvo
3. kozmetologija
To imaš za drugo leto pripravljen seznamček? Kolko vem, bo komaj drugo leto razpisan študij kozmetologije.
Letos študira že prva generacija kozmetologijo.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska