a_pikica_a napisal/-a:^Jaz sem prebrala, da lahko gravirajo oni na ipod kupljen preko njihovega spleta. In ja, v tujini delajo ZASTONJ. Drugače pa, jaz grem v četrtek k zlatarju vprašat če se da ugravirat, ker ko sem vidla to sem se zapičla, da morm met ugravirano
Hočem pa ugravirat tole:
Piu' bella cosa non c'e' ...Grazie di esistere...
Od Erosa Ramazottija, par verzov oz ene od mojih najljubših pesmi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jaz bi pa rada podarila en iPod Touch in sem opazila, da po novem ponujajo tudi graviranje poljubnega sporočila na zadnjo stran. Nisem pa povsem prepričana, če dovolj zaupam kakovosti naših "prodajalcev", ki se zadeve najbrž lotijo kar pri lokalnem zlatarju.
Ne ne prodajajo.
Pa mislm da se ga tud iz ZDA ne da naročit...žal!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Se da dobit kšn filator (beri: pounilc) za iPod shuffle al se da zadeva filat sam na računalnik (kar ni baš praktično, če greš recimo na kšn potovanje)?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...