Essence
- mala-anchy
- Komunikatorka
Jaz od Essence uporabljam črn eyeliner ( z mehkim čopičem), ki ga ne zamenjam za nič na svetu. Presenetljivo, da sem prej zamenjala ne vem koliko barvic ( dražjih ) pa je od njih čez nekaj ur ostala sama packarija. Ta eyeliner pa se mi sploh ne razmaže tudi, če ga imam po cel dan.
Nisem pa zadovoljna z senčili za oči v prahu, ki se mi vsa po določenem času razdrobijo( ko so v embalaži- in velikokrat sem opazila, da dobiš razdrobljene že v trgovini).
Nisem pa zadovoljna z senčili za oči v prahu, ki se mi vsa po določenem času razdrobijo( ko so v embalaži- in velikokrat sem opazila, da dobiš razdrobljene že v trgovini).
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
Po mojem se da dobiti tudi kaj takega..
Sedaj imam kar veliko zbirko essence lakcev, kateri se bo ta teden pridruzila se najnovejsa pridobitev preko essence slovenskega portala (kaj pa vem, preko njih v glavnem) in namrec rockabilly lakec iz 50's fever..
In ker je tisti blusher copic menda super, tudi tisti.. Komaj cakam!
Sedaj imam kar veliko zbirko essence lakcev, kateri se bo ta teden pridruzila se najnovejsa pridobitev preko essence slovenskega portala (kaj pa vem, preko njih v glavnem) in namrec rockabilly lakec iz 50's fever..
In ker je tisti blusher copic menda super, tudi tisti.. Komaj cakam!
Pure Beauty kolekcija, ki naj bi sicer prišla k nam, vendar je jaz nisem še nikjer zasledila. Če jo kje zasledite, bom hvaležna za info - me mika najsvetlejši lakec.
Nimam časa pomanjševati slik, tako da sem prilepila URL - upam, da je to OK.

Nimam časa pomanjševati slik, tako da sem prilepila URL - upam, da je to OK.
Zadnjič spremenil gejba, dne 20. Mar. 2009 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Mene je pa že mikal nakup kakega laka, pa se mi zdijo preveč "navadni", mogoče najtemnejši.
Nisem pa še nikjer zasledila
Nisem pa še nikjer zasledila
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.