hoditi s starejšo žensko

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

glass03 napisal/-a:Ah, govorite kot da bi se imela samo za seks (ki je sicer odličen in zelo zanimiv) ampak otroke je pustila samo za to, da se midva privadiva skupnega življenja.

da se VIDVA privadita skupnega življenja?? mislim, da bi to bolj rabli otroci ... njim bo težko kar naenkrat živet z očimom, ki je samo par let starejši od njiju in ONADVA bi se mogla navajat skupnega življenja ... vidva sta al neumna al pa tako zelo egoistična! al pa kr oboje ... svašta res! :eek:
Let's swim to the moon .....
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

trapa napisal/-a:Je pa res nekaj diskriminacije zaznat v tej temi. Punce, ki hodijo z 20+ starejšim moškim so deležne "ljubezen premaga vse meje" in "čestitam, upam, da vama bo uspelo" "zavidam pogum" in podobne zadeve. Ko pa tip kaj takega izjavi se zlije nanj ves gnoj. Pa niti ne nanj kolkor nanjo.

Jaz bom samo rekla pamet v roke. Še vsakemu s toliko starejšim partnerjem bi rekla naj ne rine z glavo skozi zid. Po dveh tednih živet skupaj je samomor. Bo še zabavno čez čas, ko bosta hotla it narazen, pa bo treba selit robo, poslušat jokcanje in razlagat to hčerkama. Da niti ne komentiram, da plac NI TVOJ ampak stričev. :roll:

Ma točno to ljudje. To vam jaz že ves čas pravim. Če bi bila pa punca 19 in on 37 bi bilo pa "ljubezen vse premaga", "punce prej odrastejo, so prej pripravljene na resno zvezo"... in podobne flosule. Prpaljene ste. :evil:
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

glass03 napisal/-a:Ah, govorite kot da bi se imela samo za seks (ki je sicer odličen in zelo zanimiv) ampak otroke je pustila samo za to, da se midva privadiva skupnega življenja.

:eek: ja vidva sta pa res.... sej sploh newem kaj naj rečem, ok recimo da tebe itak človek ne more tolk krivit sej si še le najstnik ki se je zaljubil in pač gledaš sam naravnost in ne vidiš stvari ki se dogajajo okoli tebe.Ampak ona, da je lahka pustila svoji dve hčeri sam zato da se bo lahka zdej privadla KAO skupnega življenja s teboj :?: :?: :?: :!: To pa res ni normalno...Vsaka mama bi mogla najprej poskrbet za svoje otroke ne pa taprvo za"svojo rit poskrbet" in gledat kok bodo najlažje pa najbolš v življenju črez prišle :evil: In kje je pustila hčeri za ta čas ko se vidva "privajata"
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

butterfly napisal/-a:...moj fant je pa skor 14 let starejši....in razlika v letih se sploh ne opazi... on se ima itak za 25-letnika :) ...nič nimam proti mlajšim...če ti je všeč zakaj pa ne :wink: ...samo opažam, da js pač palim na starejše...

Ewchk napisal/-a:Moj zadnji je bil 12 let starejši. Kok sva stara sve zvedla šele pol ko sva se zalubila tko d nč nisva mogla :)

Ka napisal/-a:Sama imam 3 leta starejsega tipa.
So pa moji oboji stari starsi nekoliko nenavadnih razlik: nona je 6 let starejša od nonota, stara mama pa 13 let mlajša od starega očeta.

Mimi_M napisal/-a:Moj je deset let starejši..pa se ful dobro ujameva.
Vidim, kakšna je razlika med njim in mojim bivšim, s katerim pa sva bila enako stara. In je res ful boljše.

astra_mb napisal/-a:moj je starejši 12 let...se super razumeva.... :)

lover001 napisal/-a:moja je štiri leta starejša in se mi zdi da je ok, je pa mela pr prejšnih tipih razpone eden je bil 7 let mlajši eden pa 18 let starejši, moja pravi, da leta niso pomembna, je pa res, da ko enkrat "hidravlika" ne dela potem pa je kriza :)

La*Perla napisal/-a:ja, on je starejši 14 let od mene :razz:

Larika20 napisal/-a:Moj je 14 let starejši od mene,pa se čisto vredu razumeva in leta pri naju ne predstavljajo nobenih ovir. Vsekakor pa je v taki zvezi zelo dosti prilagajanj! In to je najbolj pomembno,da se znaš prilagajat...

dreamhorse napisal/-a:Midva pa sva 14 let razlike. On je seveda starejši. Od vsega začetka živiva skupaj in morem rečti, da je on nekaj najlepega kar se mi je v življenju zgodilo. Res sva se od začetka morala malo prilagodit, ampak imava se noro lepo in full se ujameva. zato, kaj pomeni razlika v letih, če je človek zaljubljen...

Plavuša napisal/-a:Moj pa 13 let.

Spelina napisal/-a:moj je starejši 13 let

neznanka__ napisal/-a:11 let :D
Sicer pa zrelost ni povezana z leti.. ker včasih se obnaša kot otrok.. :)

neznanka__ napisal/-a:moj pa 11..
ja včasih se ta razlika pozna, drugič se pa sprašujem, kako je lahko tak otročji. :D

Li Lu napisal/-a:moj je tut 11 let starejši od mene..... sma bla najprej eno leto skup, pa sva šla pol narazen, sam sva pa zda po pol leta spet skup!!!! Men je ful všeč ker je na momente odgovorn & resen, na momente pa zna bit ravno prav otročji :) Tak srček je!!!!

Sharona05 napisal/-a:11 let..

MiaMia napisal/-a:Jaz imam trenutno partnerja, ki je 17 let starejsi od mene. Zakaj? Zato, ker sem zenska z njim. V pravem pomenu besede. In na leta sploh ne pomisliva. Enostavno se prepustiva drug drugemu in uzivava.

shtrukeljchek napisal/-a:11 let razlike. Z nobenim mi ni blo tok fajn k z njim in nihče me nit ok nosil po rokah kot me on.

rinca napisal/-a:10 dni sta skupaj, ti imaš pa že vse mogoče scenarije v glavi. ne bit preveč naivna, zdaj niti slučajno ne moreš vedet pri čem si in če bo kdaj sploh prišlo do situacije da ga predstaviš staršem. ko/če bo do tega prišlo, se boš takrat ukvarjala s tem.

moj je 12 let starejši, ko so doma za to slišal so malo čudno pogledal, zdaj pa ko sva že toliko časa skupaj in ga poznajo, ga imajo ful radi. mi niso nikoli težil al pa česar koli prepovedoval.

astra_mb napisal/-a:ene tukaj pa imate res čudna razmišljanja...sama se z leti nisem nikoli obremenjevala, mi je šlo za ljubezen in dobro počutje ob nekom...midva sva 12 let razlike in nama je krasno skupaj...na okolico in njihovo mnenje pa se nikoli nisva ozirala...zato pa nama je tako lepo... :)

In za nameček, te so pa za v okvir.
shy girl napisal/-a:jst 24 moj dragi pa 50

trepalnica napisal/-a:25 let starejsi...

...SaMa... napisal/-a:moj frajer je pa 17 let starejši od mene... jaz pa sem stara 17... in se razumema odlično... in imava se rada iz dneva v dan bolj...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

In na vse te poste, niti ene same kritike, ki bi bila vsaj malo blizu kritiki avtorja te teme.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ja, ampak nihče ne pušča 2 otrok kjerkoli, da bi se baba privadila na še enega otroka, ki pa ima stričevo stanovanje!

čutiš razliko??? :roll:
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

Jochie napisal/-a:ja, ampak nihče ne pušča 2 otrok kjerkoli, da bi se baba privadila na še enega otroka, ki pa ima stričevo stanovanje!

čutiš razliko??? :roll:

:yau: :gut: :top: tole se pa bol neb mogla strinjat
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

glass03: Me zanima kakšen odnos pa imaš s svojo mamo?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

upajmo, da ni kakšna mama fritzl! :D
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Tudi, če ne bi bilo otrok in tudi če bi bila onadva kakšno leto starejša/mlajša, se vaši komentarji ne bi kaj dosti razlikovali. Že to, da vas ma 90% starejšega pove vse kako omejeno razmišljate.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

daj ne kakaj, no!

povej mi, če je normalno, da se 37 let stara mama z dvema otrokoma preseli v stanovanje 19-letnika, ki sploh ni lastnik stanovanja....povrh vsega pa da lastna otroka kdovekam, da se lahko privadi na stanovanje ali na kogarkoli drugega...

je to normalno???
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

Jochie napisal/-a:upajmo, da ni kakšna mama fritzl! :D

:wink:
Zadnjič spremenil lelija, dne 19. Apr. 2009 23:54, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

NoSex napisal/-a:
trapa napisal/-a:Je pa res nekaj diskriminacije zaznat v tej temi. Punce, ki hodijo z 20+ starejšim moškim so deležne "ljubezen premaga vse meje" in "čestitam, upam, da vama bo uspelo" "zavidam pogum" in podobne zadeve. Ko pa tip kaj takega izjavi se zlije nanj ves gnoj. Pa niti ne nanj kolkor nanjo.

Jaz bom samo rekla pamet v roke. Še vsakemu s toliko starejšim partnerjem bi rekla naj ne rine z glavo skozi zid. Po dveh tednih živet skupaj je samomor. Bo še zabavno čez čas, ko bosta hotla it narazen, pa bo treba selit robo, poslušat jokcanje in razlagat to hčerkama. Da niti ne komentiram, da plac NI TVOJ ampak stričev. :roll:

Ma točno to ljudje. To vam jaz že ves čas pravim. Če bi bila pa punca 19 in on 37 bi bilo pa "ljubezen vse premaga", "punce prej odrastejo, so prej pripravljene na resno zvezo"... in podobne flosule. Prpaljene ste. :evil:

Jaz imam tako za moške kot za ženske enako mnenje. In tukaj se sploh ne gre za razliko v letih, ampak za to, da se je tip zapletel v zvezo z žensko, ki ima otroke. Poleg tega pa tudi za to, da ji je ponudil stanovanje po štirinajstih dneh poznanstva. Naj omenim še to, da se lastniku stanovanja niti sanje ne, da še kdo živi tam. Poleg tega, pa mislim, da so podobni komentarji padali tudi v temi, kjer je ena izmed uporabnic razlagala, da se je po treh mesecih poznanstva odselila v skandinavijo, se poročila z nevemkoliko starejšim moškim in sedaj načrtuje otroka. Oba sta bila deležna več ali manj negativnih mnenj o njunih odločitvah, torej tukaj ne gre za diskriminacijo ... Sicer pa, sam je vprašal, ne vem zakaj bi morali paziti, kakšno mnenje mu bomo podali ... Mu pa seveda želim, da bi se vse srečno končalo.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^ma brezveze se mučiš razlagat ... sej NoSex itak ne bo štekal/a ne na tak ne na drugačen način, kaj je v resnici problem pri tej zvezi, ostali pa vsi že vemo ..
Let's swim to the moon .....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

NoSex napisal/-a:Tudi, če ne bi bilo otrok in tudi če bi bila onadva kakšno leto starejša/mlajša, se vaši komentarji ne bi kaj dosti razlikovali. Že to, da vas ma 90% starejšega pove vse kako omejeno razmišljate.

:respekt: :gut:
Že na začetku teme je biu glede starosti deležen zgražanja, med tem ko se še NI vedelo, da bo ona otroke dala drugam in se preselila h njemu!
skratka brez nobene podlage in v okviru parih skromnih staukou se je nardilo take zaključke da glava peče.
edin smiselni komentar je dodala trapa.treba je merkat,pa določene stvari res ne štimajo pousem, ampak usekakor se mi ne zdi vredno kr takoj obsojat in delat neke domišljijske zgodbice.
To je isto, kot une larifari zgodbice,ki se pletejo po možganih ljudem, ki ne znajo mal razmislt, ko zagledajo eno 25 letnico s 50letnikom.Itak je z njim sam zarad denarja!Oh seveda ja!Kr usaka, dejmo kr posplošit! :roll:
Ljubezen pač učas res enostavno ne izbira ne meja, ne starosti, ne videza, ne nič!In usekakor je možno, da tudi v tem primeru obstaja, lih tok kot je možno da ne!
sem pa zadovoljna, da fante jemlje tale forum bolj za rezervo. :)
Odgovori