monika11 napisal/-a:^^ ja,to je res. RBD-jevci pravijo da je turneja začetek konca..svojo glasbeno pot /turnejo končajo v Mehiki. Gledala sm tut video od Anahi,ki prav da pač v teh 4 let, je blo res use.mislm svet se jim se spremenil, in ne vejo al naj grejo še naprej al ne..radi bi končal - zdj ko so na vrhuncu, ne pol ko jim ne bo šlo več tok dobr ane.. prav da rabjo tut kej zase počet, pa odrast pa tko... Bojo pa še en cd dal ven.
Tako, 1 cd , potem bodo v letu 2009 posneli še film, ki je bil tako ali tako že napovedan, Pedro Damian pa je reko da naj bi izšel se mogoče tudi drugi CD. Ubistvo je tako ali tako bvz se pogovarjat o tem, saj bodo RBD na sceni še vsaj 2 leti, kot je povedal tudi Damian, to je šele ZAČETEK - konca RBD.
Glede tega, kaj je krivo, da so se odločili tako je 100 in 1 razlogov, ki se pojavljajo v medijih, tako da najbolje vedo oni sami.
zdravo punce...
jaz bi pa mela eno vprašanje za vas. a mogoče katera spremlja forum rebelde.si? mogoče veste a je kaj narobe, ker ne odpre strani, ali imam samo jaz ta problem?:)
bejbika_ napisal/-a:zdravo punce... jaz bi pa mela eno vprašanje za vas. a mogoče katera spremlja forum rebelde.si? mogoče veste a je kaj narobe, ker ne odpre strani, ali imam samo jaz ta problem?:)
Že 2 dni se ne odpre, tak da majo neke težave spet...
lani sem to nadaljevanko gledala vsak dan, od septembra dalje, odkar hodim na aerobiko pa bolj poredkoma. pa si preberem kaj se bo dogajalo na današnji dan in grem na aerobiko. sedaj pa če imam čas gledam 1x na teden. res je, da ko takrat gledam več ne vem kaj in kako...
najbolj hecno se mi zdi, da sta colluci in alma skupaj, glede an to, da sta bile skoraj 2 sezoni kot pes pa mačka....no ja, saj pravijo da se iz tega najbolj razvije kaj več.
jaz ponavadi gledam rebelde zato, da se "odklopim". res ni nič posebnega, je pač takšna nadaljevanka pri kateri ti ni potrebno razmišljat in se lahko preprosto sprostiš in smejiš njihovim problemom.