Slike vaših nohtov
Jaz vedno uporabim hitrosušeči nadlak, ker enostavno nimam potrpljenja čakat, da se vse skupaj posuši.
Poizkusite z Essie - Good To Go nadlakom. Ta se dobi pri nas in zelo hitro posuši tudi tri plasti laka + podlak. Če pa naročate iz tujine potem pa pride v poštev tudi kak Poshe nadlak, ki je sestavinsko še boljši od G2G.
Poizkusite z Essie - Good To Go nadlakom. Ta se dobi pri nas in zelo hitro posuši tudi tri plasti laka + podlak. Če pa naročate iz tujine potem pa pride v poštev tudi kak Poshe nadlak, ki je sestavinsko še boljši od G2G.
O ja, jaz si ga morem nujno omisliti!
Vceraj sem skoraj zivce izgubila, ker se mi ni nobeden dovolj hitro posusil..
Danes moje nohtke krasi en natural lakec, tak roznato bel od Alessandrota (ceprav mi niso ne vem kaj, ampak glede na to da imam menda dvojni set za manikuro.. brr). Imam gor tri plasti, mogoce celo stiri, ker je zelo slabo prekriven.
Gejba imas kaksen link iz kod bi lahko narocila ta dva nadlaka glede na to da se good to go ne dobi zaenx na carodejki?
Vceraj sem skoraj zivce izgubila, ker se mi ni nobeden dovolj hitro posusil..
Danes moje nohtke krasi en natural lakec, tak roznato bel od Alessandrota (ceprav mi niso ne vem kaj, ampak glede na to da imam menda dvojni set za manikuro.. brr). Imam gor tri plasti, mogoce celo stiri, ker je zelo slabo prekriven.
Gejba imas kaksen link iz kod bi lahko narocila ta dva nadlaka glede na to da se good to go ne dobi zaenx na carodejki?
LuvDancin napisal/-a:^^ LOL pri treh plasteh ni to nič čudnega, tud men (in večini drugih) bi se sušile par ur. Sicer obstaja oljček in sprejček za hitrejše sušenje laka, ampak jz bi ti raj predlagala investicijo v kak kvalitetnejši lakec, ki bo bolj prekriven.
Res je LOL, ja. Predvsem ker tri plasti sploh niso taka redkost in čudnost. Poglej na gejbino stran, kjer punce barvajo svoje nohtke - dve do tri plasti, vse se vredu suši

Hyades napisal/-a:Gejba imas kaksen link iz kod bi lahko narocila ta dva nadlaka glede na to da se good to go ne dobi zaenx na carodejki?
A eBay pride v poštev?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Npr.
Mislim, da še sama kupila pri tej prodajalki. Se ti pa splača več izdelkov kupit, saj je poštnina pri prvem $6,99 , pri vsakem naslednjem pa le $2,49.
EDIT: Še cenejši:
Klik 1, Klik 2.
Je pa res, da je dolar visok. Jaz vem, da sem svojega dobila za 6-7 evrov.
Mislim, da še sama kupila pri tej prodajalki. Se ti pa splača več izdelkov kupit, saj je poštnina pri prvem $6,99 , pri vsakem naslednjem pa le $2,49.
EDIT: Še cenejši:
Klik 1, Klik 2.
Je pa res, da je dolar visok. Jaz vem, da sem svojega dobila za 6-7 evrov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- **medyka**
- Komunikatorka