Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Evo se enx moji.. danes na frisno pobravani..

Slika

Danes me je cakala posta.. in namrec Essie Status symbol. Na fotki sta dva debelejsa sloja.. in tudi malcek povrsno dana, ker se mi je nenormalno hitro susil na nohtih.. Pa tudi copica sem se malce odvadila, uf.

Mi je pa barva nenormalno vsec.. Upam, da bo lubi vesel, ker sem mu danes dala opcijo izbiranja laka za nohtke (tistega ki mi bo krasil nohtke ta teden) in je izbral tako 'nekaj toplega ampak ne zivrdecega!'..

No ja :lol: .
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Bom malcek ozivela to temo..

Torej danes sem si zazelela malce spemembe glede na to da sem dobila dva nova lakca.

Sem se odlocila, da si bom na nohte namazala kar Essie Swing velvet, ampak sem imela take probleme z nanosom, da je to nekaj neverjetnega. Po celi uri mucenja (porabila sem pol odstranjevalca za lak) je lak izgledal kar lustno ampak ni bil vreden vsega mucenja.

Tukaj sta dve slikici (spet neka zanic kvaliteta):SlikaSlika
(prva je bolj realna kar se barve tice)

In kaj se je zgodilo potem? Nekam sem se udarila in se mi je barva zmazala na celo dveh nohtih.. In itak da se mi ni dalo vec, tako da sem samo dol spravila lak.

Hja, ampak brez laka za nohte ne morem bit? (neka cudna obsesija)
In tako je koncal na mojih nohtih Essence Must Have, ampak tudi ta ne brez tezav. Danes pac ni moj dan.

Se slikica:
Slika
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Hyades -dober okus glede izbire barve lakov :gut:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Hyades- barva mi v flaški lepš zgleda (vsaj Essie).

Sm pa presenečena, da je moj sobotni OPI (zgoraj), še vedno lep, in to brez nadlaka. Malce zlizani robovi, drgač pa še zmeri fajn.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

U superca.. :) Moj bo pa pred soboto letel dol (no ne opi ampak lak), ker sem si zazelela rdeco na nohtih..

V bistvu realno gledano naj bi ta essie izgledal nekako tako: http://1.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/S ... tches4.jpg
(na moji sliki ni videti, ker sem fotkala pod neko rumenkasto lucjo+ temno je bilo). Kaj pa vem, nekaj vijolicastega ima v tej bordo rdeci..
No ne vem, si ga morem posteno ogledati pod sonckom..
Zadnjič spremenil Hyades, dne 18. Mar. 2009 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Linki na nailgal ne delujejo. moraš copy, paste sliko in jo naložit - žal :?

EDIT: pogledala sama na nailgal.com, pa lepš zgleda.
Sam js še zmeri ne maram tolk svetlečih lakov.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 18. Mar. 2009 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Ok sedaj naj bi delalo?

Najtemnejsi.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Swing velvet zgleda zalo privlačno. Kateri nadlak si pa uporabila?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Mah, v bistvu nimam se nekega uau nadlaka. Imam od Alessandro ne vem katerega (saj menda je samo eden) ter od essence 30s.

In oba sta bolj tko..

Sem si dala 30s od Essence, ampak se je susilo way prevec casa...

Tiste ki imate good to go od essie, kako si to nanesete? Ko je lak se vlazen ali kako? In potem ko si date to gor, je po koliko casa vse skupaj suho? Ker mene pri nekaterih lakih zivcira to, da si morem potem uro susit nohte, da lahko potem delam kar zelim z njimi in se to ne pozna... :/
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Jaz nanesem G2G, kako minutko (ali 2) po zadnjem nanosu barvnega laka. V bistvu je večina lahkov po 5 min že skoraj čisto suha. Kakih 15 min pa še malo popazim, če se slučajno ni še posušilo. Vendar načeloma po 5 min pozabim, da imam sveže nalakirane nohte. :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

gejba napisal/-a:Jaz nanesem G2G, kako minutko (ali 2) po zadnjem nanosu barvnega laka. V bistvu je večina lahkov po 5 min že skoraj čisto suha. Kakih 15 min pa še malo popazim, če se slučajno ni še posušilo. Vendar načeloma po 5 min pozabim, da imam sveže nalakirane nohte. :)

Jaz sem pri treh plasteh yelly baby essence čakala več kot pol ure in ob prvem umivanju rok opazila, da lak sploh ni suh - vse je bilo lepljivo, mastno. In sem vzela aceton in čistila dol. Za nov nanos mi je vse padlo dol, ker ne razumem, zakaj se na mojih nohtih lak tako dolgo suši :?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^meni se tudi ful dolgo suši lak .. čakam pol ure, mislim da je že suho, pol si grem pa umit roke pa se mi pa vse zapaca :? niti se mi ne da več nohtov lakirat ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Mogoče si preveč debele plasti nanesla. Mogoče bi bla 2 dovolj (no odvisno kak zgledajo nohti). Sicer sama še nisem uporabila nobenega Jelly Baby, je pa sestrična, pa se je čist v kul času posušilo.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Niso bile debele plasti - vsaj trudila sem se, da ne bi bile. Tri so bile nujne, ker je zelo slabo prekriven lak in če hočeš dobro barvo na nohtu, je več plasti nujnih. Kako sem bila jezna :x
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

^^ LOL pri treh plasteh ni to nič čudnega, tud men (in večini drugih) bi se sušile par ur. Sicer obstaja oljček in sprejček za hitrejše sušenje laka, ampak jz bi ti raj predlagala investicijo v kak kvalitetnejši lakec, ki bo bolj prekriven.
Zaklenjeno