Pizza
jaz jo tudi sama delam velikokrat...
ponavadi naložim gor salame, sireka, ketchup itak..olive, koruzo...
drugače pa mam rada s pršutom kako..pa mehiško...moj je vsekan na bolonjske...no vsekakor pa NIKOLI vč z morskimi sadeži :S ne vem al sem dobila pokvarjene al pa je res tak gravž ta zadeva..cel dan sem se stradala, pol pa naletim na zanič pico...krivica
ponavadi naložim gor salame, sireka, ketchup itak..olive, koruzo...
drugače pa mam rada s pršutom kako..pa mehiško...moj je vsekan na bolonjske...no vsekakor pa NIKOLI vč z morskimi sadeži :S ne vem al sem dobila pokvarjene al pa je res tak gravž ta zadeva..cel dan sem se stradala, pol pa naletim na zanič pico...krivica

-
- Komunikatorka
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
-
- Kofetarica
- Kontakt:
^^ Js ga imam, ampak ne vem več kok točno je treba dat česa not za npr. 2 osebi, ker včasih delam za 6 oseb, včasih za 1 in dodajam po občutku. Zmešam pa kvas + sladkor + vodo in počakam, da se kvas dvigne.
Potem dam v eno večjo posodo moko + vodo + mal soli, dodam še kvas in vse skupaj zmešam.
Namesto vode lahko uporabiš tudi mleko.

Uf, js mam rada pice...
Sicer če jih jem več kot 1x na mesec, pol ni več tistga veselja, k naročaš pico, tko da u picerije ne zahajam pogosto. So mi pa še najboljše take enostavne, brez kakih morskih sadežev gor (sm enkt jedla pa je blo zanič), pa kšnih 5 vrst sirov in tko.
Najljubša mi je navadna pica (šunka, sir, tomato, gobe), pica s tuno in navadna pica z ocvrtim jajčkom in tatarsko omako. Ta zadnja mi je ful dobra v Foculusu, sicer so mi pa všeč tut tiste iz picerije Viva na Kokrici pri Kranju pa še kaka picerija bi se našla.

Najljubša mi je navadna pica (šunka, sir, tomato, gobe), pica s tuno in navadna pica z ocvrtim jajčkom in tatarsko omako. Ta zadnja mi je ful dobra v Foculusu, sicer so mi pa všeč tut tiste iz picerije Viva na Kokrici pri Kranju pa še kaka picerija bi se našla.