Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Vaju superiorna osebka pač nihče ne sili, da sodelujeta na tem ''primitivnem'' forumu. Lahko presedlata na kakšnega bolj inteligentnega z manj ''nizkotnimi in preprostimi'', ljudmi, ki bodo sodelovali v ''pametnih debatah''. :roll:

NACI!!!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

jullia_ napisal/-a:Kljub tvoji dolgi in zapleteni utemeljitvi še vedno mislim, da stereotip, da ženske hitreje dozorimo, velja do te mere, da prej želimo imet resnega partnerja in se ustalit.

Oh saj zakljucku ne nasprotujem toliko, samo veljavnosti tvojega argumenta. Sem pac pedanten za te zadeve. Lahko nekdo pove nekaj kar je res pa se bom zapicil v njegovo argumentacijo. :D
jullia_ napisal/-a:Ampak vseeno, tako globalno gledano se mi mlajši tip in starejša ženska zdita tako kratkoročno kot tudi dolgoročno najmanj kompatibilna kombinacija.

To je res, in niso problem dvojna merila na kakem forumu, ampak to, da v takem razmerju nobeden od partnerjev ne mora igrati svoje vloge, kar dela oba nesrecna. Precej mlajsi moski, ki ga partnerica prezivlja ne mora bit dominanten in zascitniski etc.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Mahagonij napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Kljub tvoji dolgi in zapleteni utemeljitvi še vedno mislim, da stereotip, da ženske hitreje dozorimo, velja do te mere, da prej želimo imet resnega partnerja in se ustalit.

Oh saj zakljucku ne nasprotujem toliko, samo veljavnosti tvojega argumenta. Sem pac pedanten za te zadeve. Lahko nekdo pove nekaj kar je res pa se bom zapicil v njegovo argumentacijo. :D
jullia_ napisal/-a:Ampak vseeno, tako globalno gledano se mi mlajši tip in starejša ženska zdita tako kratkoročno kot tudi dolgoročno najmanj kompatibilna kombinacija.

To je res, in niso problem dvojna merila na kakem forumu, ampak to, da v takem razmerju nobeden od partnerjev ne mora igrati svoje vloge, kar dela oba nesrecna. Precej mlajsi moski, ki ga partnerica prezivlja ne mora bit dominanten in zascitniski etc.

Kolikor vem so ženske in moški enkaopravni. Zakaj ne bi tega upoštevali tudi tukaj. Enkakopravni zame pomeni tudi na nek način enako obravnavani.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja pa saj smo enakopravni. Enakopravni v tem smislu, da imamo vsi enako pravico do izbire partnerja, ki nam najbolj odgovarja.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Po vseh kirterijih sodeč očitno nimamo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

In kaj te zadržuje?
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Kaj govorim kitajsko?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

NoSex napisal/-a:Kolikor vem so ženske in moški enkaopravni. Zakaj ne bi tega upoštevali tudi tukaj. Enkakopravni zame pomeni tudi na nek način enako obravnavani.
Smo enakopravni, imamo enake pravice, nismo pa enaki.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

NoSex napisal/-a:Kaj govorim kitajsko?
Mogoce, glede na to da ne razumes ostalih ljudi tukaj.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Mahagonij napisal/-a:
NoSex napisal/-a:Kolikor vem so ženske in moški enkaopravni. Zakaj ne bi tega upoštevali tudi tukaj. Enkakopravni zame pomeni tudi na nek način enako obravnavani.

Se strinjam. Moški in ženske si tudi nikoli ne bomo enaki. Ker smo konec koncev tudi drugače zgrajeni. Vsak je že po naravi namenjena za drugačna opravila, so pa seveda tudi taka, ki jih lahko počnemo oboji. Drugačni pa smo si tudi na psihološki ravni. Se mi zdi, da ni človeka, ki bi lahko trdil, da psihologija moških deluje enako kot prihologija žensk. Osredotočamo se na drugačne stvari kot moški in so nam tudi drugačne stvari pomembne. Ponavadi iščemo toplino, ustaljenost, ljubezen ipd., medtem ko se moški načeloma ne želijo ustaliti tako hitro. Ponavljam, so pa tudi izjeme.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Nihče ni rekel enaki. Rekel sem enako obravnavani. In pod to si predstavljam, da ne sem veljati, da če tip študira ženska pa dela, da je vse narobe, da če je tip mlajši 3 leta, da je kažin, da če je tip starejši 15 let, da ni nič narobe in podobne bedarije.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Joanfaca napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Se strinjam. Moški in ženske si tudi nikoli ne bomo enaki. Ker smo konec koncev tudi drugače zgrajeni. Vsak je že po naravi namenjena za drugačna opravila, so pa seveda tudi taka, ki jih lahko počnemo oboji. Drugačni pa smo si tudi na psihološki ravni. Se mi zdi, da ni človeka, ki bi lahko trdil, da psihologija moških deluje enako kot prihologija žensk. Osredotočamo se na drugačne stvari kot moški in so nam tudi drugačne stvari pomembne. Ponavadi iščemo toplino, ustaljenost, ljubezen ipd., medtem ko se moški načeloma ne želijo ustaliti tako hitro. Ponavljam, so pa tudi izjeme.

Te lastnosti, ki si jih naštela veljajo za našo kulturo in naš način življenje. Kje drugje drugače razmišljajo oziroma celo več vloge spolov so lahko tudi zamenjane, zato ženske opravljajo tipična "moška" opravila in moški tipična "ženska" opravila. V eni izmed kultur (sem pozabila kje) npr. sploh ne poznajo tipičnih ženskih lastnosti.
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oranžna »

tale NoSex mora met neke hude travme, po moje ga je ena starejša ženska zavrnila, pa mogoče pol še ena, in zdj kr misl d s(m)o use ženske take. pač, kukr komu paše.
naštetih je res ogromno stvari, zakaj je to tako oz. zakaj to ni tako..mislm d usak najbul pr seb ve kaj njemu paše, kaj on išče pr partnerju, in mislm d jih večina išče marsikej druzga kukr starejšga partnerja (če je ženska) oz. mlajšo partnerico (če je moški)..tu je še najmanjši problem, saj men se tku zdi no..
ne pa zdj kr u eno nekej tupit da ženske nočjo bit z mlajšimi, da je tu družbeno nesprejemljivo...blablabla...se ponavlaš ku lajna...pa so ti na lep način (in na ogromno različnih načinov) razložil določene stvari in povedal svoje mnenje, ampk ti kr vztrajaš in vztrajaš...pejt raj še enkat use poste prebrat, k ne vem če si dejansko use predelou tku k treba..
pa ne zdj mislt d te nekej napadam al krkol, k se mi res ne da tukej kregat pa se zagovarjat...sam hočm ti povedat, da mogoče pa le nimaš taku prou kukr mislš in da je dobr učas tut koga druzga poslušat pa mau njegovu mnenje premlet, ker tut nis(m)o usi ostali za luno..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

NoSex napisal/-a:Nihče ni rekel enaki. Rekel sem enako obravnavani. In pod to si predstavljam, da ne sem veljati, da če tip študira ženska pa dela, da je vse narobe, da če je tip mlajši 3 leta, da je kažin, da če je tip starejši 15 let, da ni nič narobe in podobne bedarije.

pa ti si res bedast, al pa ne znaš brat...
a nisi opazu da to sam ti nabijaš? :roll: :roll:

dej še 347820krat povej isto... :roll:

Od kje ti ta kompleks; a te je ena starejša odje*ala al kaj? :D
jp; točno tko kot je napisala oranžna:
tale NoSex mora met neke hude travme, po moje ga je ena starejša ženska zavrnila, pa mogoče pol še ena
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

nevem no če moški iščejo 15 letna dekleta...mlajša od sebe že ja, samo 15 pa newem no....čeprav če primerjam sebe ko sem bila stara 15 in sedanje petnajst letnice , lahka vidm da so se časi res full spremenili. Dekleta so z telesom in svojim obnašanjem(no hočejo biti) na nivoju 20 letnic s svojo "pametjo"(naivnostjo) so še pa otroci, kar dejansko so. niti nevem kaj bi lahko en moški iskal pri 15 let staremu dekletu, če bi mu šlo sam za sex tko kot pravte si bi najbrž izbral kakšno bol izkušeno, kot pa eno neizkušeno.No to je moje mnenje, ne me zdej napadat :D :razz:
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Odgovori