Kam na zmenek?
*barby* napisal/-a:U Btc pejta u šoping...
Če bi to meni predlagala, ne vem kdo bi prej ušel. Jaz ali moj fant.

Pejta na go kart.

Se pa strinjam z ostalimi, da tudi s pijačko ni nič narobe. Verjamem pa, da te take stvari lahko dolgočasijo, če si bolj aktiven tip človeka. Mene je moj fant začaral s tem, da sva šla ob 11h zvečer iz Ljubljane v Portorož na kavo. kar tako malo za šalo. Odločila sva se pa minutko preden sva šla tja. S tem hočem povedat, da so najboljši zmenki (kera beseda, kot da smo v 15. stoletju

Zdej, ko se začenja lepo vreme, lahk kupta paket jagod in jih greta pojest v kak lep park, bliz kakega jezera..al pa si nardita kr cel piknik..al pa kak sprehod zvečer po stari ljubljani, pijačka/sadna kupa v tivoliju-v čolnarni je men ful fajn. Če je kdo od vaju mal bol umetniška duša, lahk greta na obisk kake galerije (če bi mene kak tip povabu v galerijo bi bla cela srečna
), gledališče, mogoč živalski vrt, sprehod na grad.. Mah, se mi zdi da je ful izbire 

Freedom is just another word for nothing left to lose..
Men je pa smešn tale tretji ... Kr to je pa res pomembn podatk, da gre za tretji zmenek (kaj za vraga), kr za četrtga bo druga tema
.
Gledat kita grbavca u piranski zaliu (gor na obzidje nad Fornačami, kadar je sončn dan, se kamen stene ful segreje in je prijetno se mal nalimat gor).

Gledat kita grbavca u piranski zaliu (gor na obzidje nad Fornačami, kadar je sončn dan, se kamen stene ful segreje in je prijetno se mal nalimat gor).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...