Kam na zmenek?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kok so eni brez idej.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Večerja in v hotel seksat.
(s)mej se
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

chiqqa napisal/-a:kok so eni brez idej.

buuu :roll: kok mate eni bedne komentarje brez predloga
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

*barby* napisal/-a:U Btc pejta u šoping...

Če bi to meni predlagala, ne vem kdo bi prej ušel. Jaz ali moj fant. :D :lol:

Pejta na go kart. :D Kakšen biljard zna bit tudi ok izbira.
Se pa strinjam z ostalimi, da tudi s pijačko ni nič narobe. Verjamem pa, da te take stvari lahko dolgočasijo, če si bolj aktiven tip človeka. Mene je moj fant začaral s tem, da sva šla ob 11h zvečer iz Ljubljane v Portorož na kavo. kar tako malo za šalo. Odločila sva se pa minutko preden sva šla tja. S tem hočem povedat, da so najboljši zmenki (kera beseda, kot da smo v 15. stoletju :D ) tisti, ki se zgodijo spontano.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Zdej, ko se začenja lepo vreme, lahk kupta paket jagod in jih greta pojest v kak lep park, bliz kakega jezera..al pa si nardita kr cel piknik..al pa kak sprehod zvečer po stari ljubljani, pijačka/sadna kupa v tivoliju-v čolnarni je men ful fajn. Če je kdo od vaju mal bol umetniška duša, lahk greta na obisk kake galerije (če bi mene kak tip povabu v galerijo bi bla cela srečna :D ), gledališče, mogoč živalski vrt, sprehod na grad.. Mah, se mi zdi da je ful izbire :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men je pa smešn tale tretji ... Kr to je pa res pomembn podatk, da gre za tretji zmenek (kaj za vraga), kr za četrtga bo druga tema :D .

Gledat kita grbavca u piranski zaliu (gor na obzidje nad Fornačami, kadar je sončn dan, se kamen stene ful segreje in je prijetno se mal nalimat gor).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori