Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mpak, ko kot pri Roseanne, čeprou kdaj pa kdaj poodbna varianta zasede in se nben ne pritožuje, sploh ob kšnem takem vremenu kot je današnji :)
Nikjer pa nism rekla, da nisva čista in podobno.zame je čistoča mal širši pojem, kot pa to da si čist samo do dve uri po tuširanju.
Poštarju zjutri pa z veseljem odprem u moji najlepši rozasti plišasti piđami,še u štcuno bi šla z njo če se nebi vidl da je piđama. :D
Sicer pa konec konceu me res ne briga kaj si en random poštar misl o men.doskrat je naletu name ko sm kej farbala/brusla/čistla v najbolj starih zakrpanih cotah, pa me tud mal ne briga kva si je mislu :)Važn da je men ugodno, za druge me baš briga.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Kot ponavadi vsak pretirava v svojo smer ... :wink:
Ja, zunanjost ni nepomembna. Ampak jaz že v osnovi ne razumem ljudi, ki se urejajo, oblačijo, frizirajo, skrbijo za postavo, so na dieti ... z namenom, da bi bili privlačni drugim, da bi našli partnerja. Ki to počnejo, dokler so samski, potem se pa počasi in udobno zanemarijo. Normalno, da se partner take osebe počuti izigranega - ker se je njegov partner spremenil.
Glede tega se strinjam tako z Aloho kot s Purple. Urejeni in privlačni naj bi bili najprej zaradi sebe. Kriterije urejenosti ima pa vsak svoje: poznam žensko, ki še po desetih letih zakona vstane pol ure pred možem, da si naredi frizuro in nanese diskreten make-up (ne govorim o debeli plasti pudra, ampak o korektorju in maskari) - ker se ji zdi, da zgleda grozno nenašminkana. In mogoče bi po desetih letih njenega moža res kap, če bi jo prvič v življenju videl nenamazano ... sama si je kriva, ker ni tvegala, da bi jo videl nenamazano po enem tednu zveze - in bi zelo verjetno ugotovila, da jo ima tudi tako rad.

In če ženska ves čas pazi na svojo postavo, se ukvarja s športom, potem pa dobi tipa in se kar naenkrat razleze, zna biti to problem. Ne toliko zato, ker je debela, ampak zato, ker se je spremenila, spremenila je svoje prioritete in vrednote in to je to, kar ogroža partnerstvo. Če se je pa pri dvajsetih skupaj s tipom valjala po kavču in jedla čips, pa bila kljub temu vitka, si lahko predstavljam, da sta pri štiridesetih oba malo debelejša, ampak jima to pač ni pomembno. Mislim, da bi bilo bolj čudno, če bi pri štiridesetih kar naenkrat začela težit tipu, da ne sme jesti čipsa in naj se spravi v fitnes.

In glede pretiravanja v obe smeri - naj še jaz malo pretiravam, da bolj slikovito prikažem svoje mnenje. :wink: Opažam določen trend, ko tule prebiram podobne teme. Poimenovala sem ga "trend Playboya". Pred seksom se je treba umiti, dezinficirati spolne organe, pobriti vsako dlačico, se izogibati pozam, kjer se opazi velika rit, ... zakaj? Da bi bile privlačne ali da bi dobile samozavest, ker se vam zdi nemogoče, da bi bili tipu seksi iskrica v očeh, špeh na bokih in vonj po ženski? To je "retuširan seks". Seks iz revij, ki prodajajo to, kar naj bi bilo seksi. In jim to očitno kar dobro uspeva.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

No ne opazim povezave med lišpanjem in kolikokrat sexate. Pa tu verjetno tudi zgled nima dosti. Mislim, da vsak sexa kolkor mu je potreba. Če ne doma pa kje drugje. No pa sicer priporočajo, da sexaš čimvečkrat tako da vzdržuješ tisto kar moraš met. Sej sex je kot smeh in vse podobne stvari tudi zlo zdrav za življenje. Ma tu pa mislim, na tisti sex kjer se prepletajo res prave energije in je libido. Ne na takega ki je samo zato da se en od partnerjev fizično olajša. Nism lep pa tudi moja najdražja ni kaka lepotica po merilih ki jih ima današnja družba sva pa zlo povezana in če se le da vsak dan si posvetiva ogromno časa.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Bik, začelo se je s tole, meni osebno sicer zelo plitko, izjavo:

miteq napisal/-a:Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.

Edini recept je, da svoje telo ohranjaš mlado s športom, rekreacijo, zdravo prehrano in pozitivnim pogledom na življenje, drugače bo tip raje porival bolj mlado in živahno meso, kot pa zapuščeno ženo. Ženska pa se bo raje vsedla na mladega in svežega tiča.

...in od tu so punce potem prešle na splošno urejenost itd. Čeprav v resnici, se je v osnovi šlo za nekaj drugega kot vidiš.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kr.ena napisal/-a:In glede pretiravanja v obe smeri - naj še jaz malo pretiravam, da bolj slikovito prikažem svoje mnenje. :wink: Opažam določen trend, ko tule prebiram podobne teme. Poimenovala sem ga "trend Playboya". Pred seksom se je treba umiti, dezinficirati spolne organe, pobriti vsako dlačico, se izogibati pozam, kjer se opazi velika rit, ... zakaj? Da bi bile privlačne ali da bi dobile samozavest, ker se vam zdi nemogoče, da bi bili tipu seksi iskrica v očeh, špeh na bokih in vonj po ženski? To je "retuširan seks". Seks iz revij, ki prodajajo to, kar naj bi bilo seksi. In jim to očitno kar dobro uspeva.

pomojem se bolj nism strinjala z nobenim citatom na celem forumu :respekt: :gut:
točn tko!In to pomoje ne vodi v dobro smer.usaj z leti ne.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

*purple*, zalutala si s teme, naslov je: kolikokrat sexate.. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a ti ni Yaz jasno povedala kaj nared? :D :D :D
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

UG84 napisal/-a:Bik, začelo se je s tole, meni osebno sicer zelo plitko, izjavo:

miteq napisal/-a:Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.

Edini recept je, da svoje telo ohranjaš mlado s športom, rekreacijo, zdravo prehrano in pozitivnim pogledom na življenje, drugače bo tip raje porival bolj mlado in živahno meso, kot pa zapuščeno ženo. Ženska pa se bo raje vsedla na mladega in svežega tiča.

...in od tu so punce potem prešle na splošno urejenost itd. Čeprav v resnici, se je v osnovi šlo za nekaj drugega kot vidiš.

No no. Upam, da si nisi uzela k srcu pa bodi taka ku si. Vsak ma pravico po svoje razmišljat in sikat svojo pot do sreče. Lepota pa še nikoli ni imela upliv na to kolkrat sexaš. Sicer pa kaj je lepo. Vsake oči imajo svojega malarja in kar je enemu kič je drugemu umetnina. Zato ne mari na to in samo veselo sexaj kolk ti je veselje.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Se strinjam.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Ma sej ni treba se lih strinjat vsak ma pravico do svojega razmišljanja. Mene paše vsak dan vsaj en bot če je pa možnost tudi dva.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

bik napisal/-a:Mene paše vsak dan vsaj en botče je pa možnost tudi dva.

Primorc? :)

Midva tud,ko se vidiva (kar ni vsak dan) vsaj 1x-2x.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

...
Zadnjič spremenil rebelgirl, dne 25. Jan. 2011 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1987 »

povprečje je 4-5x na teden
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

pri nama je pa čisto odvisno..včasih mam jaz napade, pa bi 3x na dan, pa je tako obdoje recimo po 3 dni, ko se mi meša..pol pa pride obdobje, ko mi ni po cel teden...in je pol malo jeba, ker on pa bi kr zjutraj, pa zvečer...pa popoldne kaj vmes...in mi je res bed mu rečt, da mini, pa se proam uspešno izmikat :P :shy:
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

ja jst mam tud dneve k me trga tok da ne vem kwa bi sama s sabo...pol pa pride tud tko da ene 2 dni nč...un bi pa itak skos....
Odgovori