Mc'Donalds
Jaz pa odkar vem ze tiste solate, ki jim spreminjajo samo datum na embalaži, in so posledično stare več 2 dni, sploh ne jem več v McDonaldsu. Nasplošno me je že minlo, okus vse. Rajši dam € zraven pa si kupim pravi hamburger. Če grem še grem edino na sladoled.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Cosmopsiho
Feist. napisal/-a:Jaz pa odkar vem ze tiste solate, ki jim spreminjajo samo datum na embalaži, in so posledično stare več 2 dni, sploh ne jem več v McDonaldsu. Nasplošno me je že minlo, okus vse. Rajši dam € zraven pa si kupim pravi hamburger. Če grem še grem edino na sladoled.
Veš da solate v trgovini stojijo po par dni, doma v hladilniku pa zmorejo še dodatne 4 dni? TO JE SOLATA.
Če pa dobiš slučajno gnilo ti jo pa morajo po pravilih takoj zamenjat za svežo.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopolitanka
Hm seveda je neumestno in totalno bolano. Zakaj si pa sel kaj takega pisat v TO temo, kjer se bo vsem zagravzalo?
Dragi, ce ti ne sexas ni treba iz tega naredit celo dramo. Pac sam si rekel da si asexualnen tako da fovsarije ti res ni treba zganjat.
Drugace jaz bi pa sedaj papala kaksen krompircek..
.
Dragi, ce ti ne sexas ni treba iz tega naredit celo dramo. Pac sam si rekel da si asexualnen tako da fovsarije ti res ni treba zganjat.
Drugace jaz bi pa sedaj papala kaksen krompircek..

NoSex napisal/-a:Bolano?? A to, da mate pa 25 strani o goltanju sperme pa ni, al kaj?? Dvojna merila??
Lej sej drugač mi je res usejen za tvoje provociranje tuki, ampak če maš že potrebo take stvari pisat potem piš v temo, ki je namenjena takim zadevam a ne

Pa kakšna dvojna merila, sam tole je tema o Mcdonaldsu in ne o spermi.