simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Nekaj novega, izvirnega pri Simobilu: :razz:

"Si.mobilovi naročniki lahko s storitvijo Minusiraj še dodatno znižujete mesečni račun. Če se prijaviš v mesecu marcu, ti za nagrado naslednji mesečni račun znižamo za dodatne 3 evre.
Minusiraj ti omogoča prejemanje informativnih sporočil na tvoj mobilni telefon. Minusiraj pa ni samo navaden oglas v obliki sporočila MMS ali sporočila SMS, temveč je lahko tudi vabilo, kupon, darilo, pesem, kmalu tudi video. Minusiraj oglas bomo skušali prilagoditi tvojim interesom ter navadam. Za vsako sporočilo, ki ga boš prejel, ti bomo znižali Si.mobilov mesečni račun za 0,10 EUR."

link za prijavo:
http://mooble.si/minusiraj/
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

O kjut. Kje se pa potem izklopis? Verjetno na svoji strani?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jst sm se že prjavla :lol:

Brezplačna MINUSIRAJ sporočila ti zmanjšujejo račun!

Odjava lahko kadarkoli s sms-om MINUSIRAJ STOP na 4004.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Sej piše na njihovi strani.

Kako izključim storitev Minusiraj?

Če si to resnično želiš, to storiš tako, da pošlješ ključno besedo MINUSIRAJ STOP na 4004 ali pa nam to sporočiš na info@mooble.si

Ampak men je to mal..nenavadno. Ubistvu dobivaš reklame, ok, ampak piše tam, da so med drugim tud MMSi, ki zahtevajo prenos podatkov - vprašanje? Kolk pa stane en prejet MMS oz. prenos podatkov, ki se zgodi ob sprejetju le-tega?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

ce imas orto v nulo prav nic.. :)

sicer pa verjetno po normalnem ceniku, hm 8centov? 2? odvisno od paketa.
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Mimi_M napisal/-a:Nekaj novega, izvirnega pri Simobilu: :razz:

"Si.mobilovi naročniki lahko s storitvijo Minusiraj še dodatno znižujete mesečni račun ...

Tole pa niti slučajno ni novo, kaj šele izvirno. Tocka.si in Izimobil imata podobno foro zunaj že lep čas, pa še bolj fleksibilen si pri porabi "prisluženega denarja". Ni treba recimo nižat mesečni račun, lahko kupiš cenejši telefon in ne vem kaj še vse. http://www.tocka.si/

Simobil samo reciklira zadnje čase, ne samo starih telefonov, ampak tudi storitve in oglase. Saj to je vse kul, ampak crkujem od smeha ko se hvalijo kako so izvirni. buhtlji :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

za đabest me nekaj zanima:

ali ste imele že takoj pri preklopu na ta paket možnost dveh linij? se pravi, ko vas je nekdo klical, medtem ko ste telefonirale, se vam je izpisalo, da vas nekdo kliče. sama tega nimam več, odkar sem preklopila na đabest. pa me zanima, če je ta funkcija kaj doplačljiva ali ne?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Tryanna napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Nekaj novega, izvirnega pri Simobilu: :razz:

"Si.mobilovi naročniki lahko s storitvijo Minusiraj še dodatno znižujete mesečni račun ...

Tole pa niti slučajno ni novo, kaj šele izvirno. Tocka.si in Izimobil imata podobno foro zunaj že lep čas, pa še bolj fleksibilen si pri porabi "prisluženega denarja". Ni treba recimo nižat mesečni račun, lahko kupiš cenejši telefon in ne vem kaj še vse. http://www.tocka.si/

Simobil samo reciklira zadnje čase, ne samo starih telefonov, ampak tudi storitve in oglase. Saj to je vse kul, ampak crkujem od smeha ko se hvalijo kako so izvirni. buhtlji :)

oprost no, sam tale Tocka :roll: !
delajo nevemkakšno reklamo, obljubljajo da boš nevemkje use lahko te točke ponucou (kao po novem letu bodo oni to naštimal),tralalala, obljube, obljube, na konc pa mi težijo z nekim d fak Izimobilom!vkolikor delajo reklame, naj jih pol delajo tko, d apovedo da točke lahko unoučš sam pri izimobilu, nepa nevemkje use :roll:
In simobilova ideja res ni nova, ampak je nova na simobilu+naročniki se mi zdi, da mamo velik več od tega,kot od točke!
sicer pa če simobil reciklira?prosim?simobil je biu prvi (pustimo Vego), ki je res tkole znižal cene, spremenil pakete v nižje plačniške, itn...Mobitel je tole uvedu šele s paketom Đabest, medtem ko Orto smart, obstaja kr nekaj časa že, ko smo simobilouci že dve let klicali simobilouce za majhn dnar, mobiteloci pa še vedno po enakih cenah kot prej!
če kdo reciklira, reciklira mobitel, ker se je ustrašu za naročnike in ven vrgel podobno ponudbo!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Poleg tega so pa mobilni telefoni na Simobilu precej cenejši kot na mobitelu, tk da se to, da bi lahko tele oglase zapravl za to, ne bi prou velik poznal. Je že kul, da so se tega spomnl. Jst sm na tocka.si prjavljena že kr neki časa, pa ne morm tistih trapastih točk čist nč zapravt, ker na izimobil pa sam zarad tega sigurno ne grem.

Sm pa tud na Mooble, kjer majo vsaj več izbire, kje boš koristu tistih par evrov.
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

A mogoče kdo ve, a morš pr tem 'minusiraj' tut ti kkšna sporočila pošiljat, al ti jih sam oni? K jez sm se prjavla, ampak nism še čis nobenga sporočila dobila. Pa sm uspešno prjavljena, ker grem lah gor na tisto stran, kao minusiraj.si al neki k je. Pa tm mi pol piše poslana sporočila, prejeta sporočila.. A kdo ve kako gre to, k jez sm zdj čis zmedena?? :D
Aja, pa dobila sem samo to, da mam zdj naslednji račun nižji za 3€, a to pomen, da mi bojo tut od naročnine vzel 3€, al samo če porabm še za 3€ več ( k zdj mam pač orto u nulo + 201, tko da mam tko al tko sma naročnino 15€ in je to to ) ? :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Mislim, da ti bodo od narocnine odsteli. Konec koncev je to tvoj koncni racun (15€). Jaz sem na istem..
Sem se prijavila in dobila nisem se nobenega reklamnega sporocila.

Je pa res, da pise da se ti lahko zmanjsa racun za maximalno -5€ s temi smsi..

Ne vem, bomo videli..
Robyn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Robyn »

jaz sem že vrsto let na Simobilu in morem priznati, da sem zelo zadovoljen.
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

Mobitel je zakoon.:D
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a passiflora »

Hyades napisal/-a:Mislim, da ti bodo od narocnine odsteli. Konec koncev je to tvoj koncni racun (15€). Jaz sem na istem..
Sem se prijavila in dobila nisem se nobenega reklamnega sporocila.

Je pa res, da pise da se ti lahko zmanjsa racun za maximalno -5€ s temi smsi..

Ne vem, bomo videli..

Se pravi, da je to max 50 sporočil na mesec?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Tako ja, nekaj takega. Max 50smsov.

S tem, da sem jaz ta mesec dobila samo enega... Ocitno to ni tako pogosta rec..
Odgovori