Podaljševanje las

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tanc_ »

emm mogoče ve katera kje se še dajo kupit clip on podaljški iz pravih las ? (poleg naye pa lassane)?
pa če mogoče ktera ve če je v CE tudi estella?
Dare to be yourself.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

V Celju maš kristjana, moja kolegica si jih je pr njemu kupla-ful so lepi podaljški, sploh se ne vidi da niso njeni pravi lasje.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

po kolko pa so podaljški pri njem? pa kje približno ima salon? + ali moram vnaprej naročit podaljške ?
Dare to be yourself.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Podaljški so bli okol 180€, dolgi so tam nekje 30cm. Mislim da je šla najprej tja, da so zbrali kake bi mela (barva pa to), pol jih je pa čez kak tedn dobla. Kje je salon pa ne vem točn, mislim da tam nekje pri Cubi (nism zihr), najboljš da na net pogledaš.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
*AglaiA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *AglaiA* »

ojla...

jaz sem naslednji torek narocena za podalsanje las. Imela bom jih 70 in me bo prslo 300 evrov. Upam, da bo vse vredu in da se mi bo pasal :D
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

*AglaiA* a to ti resno? ali se malo hecaš? moja kolegica si je dala 120 podaljškov delat in je plačala tam okoli 450 evrov.. pa to v celju..
Dare to be yourself.
Uporabniški avatar
*AglaiA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *AglaiA* »

Ne, ne hecam se. Vse skup me bo prslo 300, z barvanjem seveda :D
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Smreka napisal/-a:ja, vsi ti lasje so naravni... še celo cepijo se ti potem, tako kot tvoji :)

Vem da je zelo zelo zelo star post, ampak LASNI PODALJŠKI CEPIJO???? :lol: omg ... :lol:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

In kaj je na tem tako čudnega? Domnevam, da se mora tudi podaljške česat, zato konice niso več tako lepe kot so bile? Smreka je najbrž s svojim odgovorom mislila natanko to ...
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objava Napisal/-a ancurna »

a ma kera izkušnje s podalševanjem v salonu kac v celju al pa mitja hair team....???????
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

OMG, js si grem v london kupt podalske pa mam za CELO glavo (goste lase) za 25 evrov naravni lasje (cena odvisna od barve in dolžine, najdražji so blond do riti 40€), pa si jih sam z balzamom dol dam in mi NIC ne pocufa ven las. mene pot do londona IN podalski manj stanejo kot vas SAMO lasje. ojej kako sploh loh dajete to tle pr nas notr, k prvo kot prvo, vecina niti pojma nima kako se to dela :?
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ti verjetno kupiš tiste clip-on, teli ta dragi so pa uni, za pol leta, k ti jih frizer pritrdi... A ti si jih sama daš gor? Kje pa jih to kupš?

Se pa strinjam, da je pr ns drago, pejte v Zagreb al pa Beograd, za pol cenej vs bo pršlo, pa ful bl kvalitetno, k tm ma res že vsaka druga podalške. Pa še cenej bo pršla pot + podaljški kot pa samo podaljški pri nas :? Jst jih za jesen načrtujem, komi čakam.
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

nope, js mam une za nalimat. pac mreze so in dobis eno doooooolgo pa jo pol rezes. so pa tut za 1 let če lepo skrbiš zanje, sam jih daš tko enkrat na mesec vn, pa spet notr, traja pa slabo urco da se jih da notr. men jih da kr sestra al pa mami ponavad :)
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

a niste opazle da gre sam za nateg...mislilm...leto nazaj je bila moderna dolzina las malo pod usesi( ne vem kako se rece...k celada :) )zdej so pa kr naenkrat fulll dougi (k pac itak nimas sans da ti tok hitr zrastejo in mors dat podaljske). me zanima kaj bo naslednje...mogoce ksni preparati k popravjo skodo k jo naredijo podaljski. pa cist iskreno...brezveze je govort da ne delajo skode na laseh...cist po logiki ves da ti jo.

sicer pa priznam...mi je usec (ne na vsaki ampak na tistih k majo lepo narejeno)

sam itak je usen...sj so vase glave :)
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

Balenciaga napisal/-a:nope, js mam une za nalimat. pac mreze so in dobis eno doooooolgo pa jo pol rezes. so pa tut za 1 let če lepo skrbiš zanje, sam jih daš tko enkrat na mesec vn, pa spet notr, traja pa slabo urco da se jih da notr. men jih da kr sestra al pa mami ponavad :)

a to jih z lepilom nalimaš al majo že lasje lepilo gor pa sam prpopaš. mal sm čudn napisala upam, da veš kaj mislim :D
Odgovori