Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

red_rose napisal/-a:
samo nekaj še, meni se zdi da je ta tvoj fant pac ugotovil da je ze star in se vedno brez partnerke, in je zgrabu priloznost ki se mu je takole cudezno pojavla...da bo zdaj na hitro dobil otroke in zeno...mogoce sploh ne razmislja trezno o tebi :?

Bi se podpisala pod tole ja. Mene bi takoj odvrnlo kr bi skos mela v glavi "kaj pa če jo to ta razlog?" Meni že če bi fant reku po dveh mescih da me ljubi, bi mi blo že sumljivo. Kaj sploh ljubš na osebi, ki jo komej poznaš? Izgled?? :?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sicer bi mene tele (zame) preuranjene, na vrat na nos ideje o poroki in načrtovanju naraščaja definitiuno odbile in prestrašle (ne glede na ujemanje in zaljubljenost), tut tok daleč u neznano se ne bi podala, usen pa autorci in njeni zgodbici ne nasprotujem.

Usak se nej odloča po svoji vesti, željah, potrebah, čustvih, mogoče se super izide, lahko se nekje na polovici ustau, morda pa že kmla nastane celo sranje, ... Lih tko kt sam sprejemaš (tovrstne) odločitve, boš mogu sprejet tut (pozitiune in negatiune) posledice le-teh.

Zgodbica (in podvigi akterjeu) so sicer mal neusakdanji, mogoče pretirani, lahko clo brezpametni in naiuni, ampak use to še ne pomen, da se prauljica ne more končat z "... in živela sta srečno do konca svoji dni".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

No, vse je možno..kolega je preko interneta spoznal punco iz Belgije, skupaj sta bila več kot leto..sicer se nista veliko videla in nista razmišljala o selitvi ampak on je enako na vrat na nos poletel k njej..pa se ni slabo končalo. Še danes pravi, da mu ni žal za to izkušnjo.
Je pa res, da se jaz ne bi kar tako odločila, sploh ker je tuja država in nikoli ne veš, kdo te potem čaka na letališču. Jaz bi se ustrašila že na tej točki. Vsekakor pa lahko uspe in avtorici teme očitno tudi je, kako se bo pa razpletlo pa itak noben ne more vedeti vnaprej :wink:
Houd de wereld tegen
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

stevens napisal/-a:meni pa je v tej zgodbi najbolj všeč,da si z norvežanom in ne s kakim čefurom:)..srečno!!!

ti si debil, majkemi.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

floribunda napisal/-a:
stevens napisal/-a:meni pa je v tej zgodbi najbolj všeč,da si z norvežanom in ne s kakim čefurom:)..srečno!!!

ti si debil, majkemi.

AHAHA FTW :D
It was forever..but it didnt last long..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

***Ally*** napisal/-a:Vsekakor pa lahko uspe in avtorici teme očitno tudi je, kako se bo pa razpletlo pa itak noben ne more vedeti vnaprej :wink:
Men se pa zdi, da se po 3 mesecih zveze težko že govori o uspehu - moj bivši(jap), tudi iz tujine, tudi najden na netu, me je tud takoj hotel poročit - pa se je čez čas izkazalo, da nisva tako zelo za skupaj kot se nama je sprva zdelo..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja, se strinjam. Če ne bi šlo za zvezo na daljavo in bi ena na forum napisala, da se namerava po treh mesecih zveze poročit z nekom iz Spodnjih Pirnič, verjetno ne bi požela takšnega navdušenja :)

Pa načeloma nisem nič proti odločitvi avtorice teme, kdor ne reskira, ne profitira. Ampak filmski scenarij ti še ne zagotavlja uspeha na dolgi rok, tako da ima tale zveza ravno toliko možnosti za propad kot vsaka druga parmesečna.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Vse lepo in prav,ampak ne morem mimo tega,da nebi rekla,da je večina vez na začetku pravljičnih in popolnih.Nemogoče je na začetku,ko se dva zaljubita realizirati,njegov ali njen značaj,saj smo v stanju zaljubljenosti precej drugačni,kot sicer.Dvomim,da si ga uspela spoznati v tako kratkem času.
Ni nemogoče,da sta si usojena,mislim pa,da bo zanimivo nadaljevanje tvoje zgodbe brati čez kako leto ,ali dve.:)
Želim vama vse lepo,ter iskrene čestitke na novi življenski poti. :kleeblatt:
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beliangel1 »

kot da bi brala roman:D
jza tudi mislim da po 3 mesecih ne moremo vedeti...:D
no lahko pa je to tista prava ljubezen, ki se zgodi samo 1x v življenju.
me zanima nadaljevanje...
vso srečo... :D
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

hahaha debili ste tisti,ki ne razumete heca..
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Z malce več pripovednega talenta bi lahko avtorica dosegla slavo in naklado Amande Quick in podobnih ... očitno je velik odstotek populacije navdušenih nad tovrstnimi zgodbami. (ne govorim o tem, ali je zgodba resnična ali ne)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ count me out :wink: ... men taki ekstremi niti pod razno niso všeč, še bl skeptična sm pa do zdrave pameti ljudi, ki se za tovrstne podvige odločajo
The secret of success is consistency of purpose.
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

No da še malo napišem kako se imava po 8/9 mesecih; Čudovito!!!

Še vedno se imava zelo fajn, odkrila sva, da imava še več skupnih stvari kar je še bolj zanimivo in veselo.

Sedaj bom začela končno tudi delati v kateri službi ne bom rabila govoriti njihovega jezika :D

Tako, da za nama je prav super in nama nič ne manjka tako, da lahko še sedaj povem, da sem se prav odločila za ta korak , ki ga nikdar nisem obžalovala niti za stotinko.

Uživejte in veliko sreče, ljubezni vsem, ki jo iščete :wink:

:D
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

:D

lepo, da si se oglasila ter veliko sreče še naprej! :)
Petricia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Petricia »

ja, čestitam! :D
Odgovori