Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Evo pa ga ma tut jst. Oz, če citiram mojga prijaznega inštruktorčka: "Bot vesela da ti ga je šenkou." Hvala, res zelo spodbudne besede. :roll: Po tem se ve od kod izvira moja nenavdušenost, ko sm nardila. te mine ob takih besedah. Ja, res plačala sm mu da mi ga da madona. :) Vgalvnem važn da je za mano pa da ga mam doma pa da mi ne bo treba več avtošole plus kar spada zravn gledat. :top: Sam mojga pižojčka bom pogrešala. :(
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Čestitam :biggthumpup: Pa velik varne vožnje! Inšruktorja pa zdj pozab, boli te, izpit maš narjen.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hvala. :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Jaaa... varno vozi! :) Meni je blo tut sitno na koncu, preden sem naredila .. se furat okoli z avtosolo.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hvala tudi tebi. :razz:
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Čestitam! Vidš, pa ga maš... Inštruktorja pa pošl v tri krasne, vsem povej kak kreten je pa pozab njegove besede.
Zdej se pa začne še "tapravo" učenje iz situacij na cesti... Varno vožnjo pa uživaj! :knuddel: (objemček pa zato, ker me tko spominjaš name pa mislm d vem, kako se počutiš)
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hehe hvala. :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bubabiba napisal/-a:Evo pa ga ma tut jst. Oz, če citiram mojga prijaznega inštruktorčka: "Bot vesela da ti ga je šenkou." Hvala, res zelo spodbudne besede. :roll: Po tem se ve od kod izvira moja nenavdušenost, ko sm nardila. te mine ob takih besedah. Ja, res plačala sm mu da mi ga da madona. :) Vgalvnem važn da je za mano pa da ga mam doma pa da mi ne bo treba več avtošole plus kar spada zravn gledat. :top: Sam mojga pižojčka bom pogrešala. :(

no vidš, pa je mimo :) konc trpljenja :)
Čestitam to najprej, pa čimbolj varno vožnjo ti želim in čimmanj radarjeu na poti :D :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

No če že ni nobene druge teme o tem bom kar tu vprašala kakšne že bolj izkušene voznice in sicer:
Ko peljete v klanc npr. do 25° naklona s kakšno hitrostjo in v kateri prestavi peljete? V avtošoli smo se učili, da naj bi z drugo, v kakšen še višji klanec celo s prvo, zdj pa mi negre v račun, jaz imam manjši klanec pred hišo in včeraj se mi je že drugič zgodilo, da sem malce pred začetkom klanca lepo dala v drugo predstavo in peljala dalje, naenkrat se mi je na višku klanca avto začel "tresti" oziroma delati ck ck in je crknil. :? Sanja se mi ne, kaj počnem narobe, morda premalo gasa dajem? Avto je sicer v brezhibnem stanju, je nov in ko vozijo drugi se to ne dogaja, tako da verjamem da je problem v meni :x
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Nimam ravno predstave, koliko stopinj ima kakšen klanec ... ampak če v drugi crkne, pač daš v prvo, ne? Saj že malo preden crkne slišiš, da se matra v hrib in pač prestaviš v prvo.
Z več gasu ali z zaletom se pa pride marsikam v drugi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

jaz pa bom znorela .. ker se folk sploh ne znat vozit po teh 2 pasovnih krožnih! Mi je danes en pegeout izsilil prednost pa je šlo glih za 15 cm razlike. Joj jaz bi jih dala še 1x v te avtošole pa naj se naučjo vozit pol pa naj se pelajo po krožnem!! grr :evil: :evil:
Some things end, some things begin and some things never change ..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

..Evelyn.. napisal/-a:No če že ni nobene druge teme o tem bom kar tu vprašala kakšne že bolj izkušene voznice in sicer:
Ko peljete v klanc npr. do 25° naklona s kakšno hitrostjo in v kateri prestavi peljete? V avtošoli smo se učili, da naj bi z drugo, v kakšen še višji klanec celo s prvo, zdj pa mi negre v račun, jaz imam manjši klanec pred hišo in včeraj se mi je že drugič zgodilo, da sem malce pred začetkom klanca lepo dala v drugo predstavo in peljala dalje, naenkrat se mi je na višku klanca avto začel "tresti" oziroma delati ck ck in je crknil. :? Sanja se mi ne, kaj počnem narobe, morda premalo gasa dajem? Avto je sicer v brezhibnem stanju, je nov in ko vozijo drugi se to ne dogaja, tako da verjamem da je problem v meni :x

jst grem u usak klanc, ki je mal bolj nagnjen s prvo, potem prestavim v drugo in se peljem v ornk klancih počas v drugi.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

..Evelyn.. napisal/-a:No če že ni nobene druge teme o tem bom kar tu vprašala kakšne že bolj izkušene voznice in sicer:

ja odvisno kakšen klanec je...
če vidiš,da se avto matra ko ga imaš v drugi pol dej v prvo in to je to :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

go :oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:31, skupaj popravljeno 1 krat.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

no ja, glede na to, da sem v 5 naredila izpitno so šle ure in moj denar tudi.
žal je bila vsakič trema prehuda. v peto sem se zbrala in pokazala, zakaj me je inštuktor ponovno prijavil. republiške sme anredila v prvo.
Zaklenjeno