Hehe, jaz nisem v vojni z nikomer

Ampak logično da če mi bo nekdo nasprotoval in imam v zvezi s tem argumentirano mnenje, bom dala kontro

Zato pa je forum, ane? (Čeprav mam včasih kar slabo vest, ko opažam da ene dečve čist ven padejo in so pol čist živčne.... đizs ne). Tiste študije pa sem dala, ker jih je zelo veliko napisalo, da meso je za človeka normalno, saj ima zobe itd... No, da ne bodo živele v zmoti

in ja @cukr8: tut sama sem bila del šolskega sistema, sem bila pa vedno znana kot tista, ki je največkrat vprašala ''Zakaj?'', tako da na slepo tud nisem vedno vsega verjela. Ali ok, valda je najlažje verjet, še posebej ker moraš pol tisto v test napisat

Aja, v drugi osebi pa sem pisala ker je že kar par let minilo, odkar sem bila jaz v srednji šoli, od biologije na faksu pa tudi

Študije ki sem jih dala pa za primerjavo pa so nareje na podlagi anatomskih in fizioloških lastnosti organizmov, tako da tukaj gre za dejstva in ne špekulacije. Valda da nihče pa ne more dorečit pravilnost evolucijskih teorij, ampak te tukaj nimajo veze.