Dadyka15 napisal/-a:^^ja najbolje d ga pokličeš pa uprašaš zakaj se ne dobita bolj pogosto
sem mu danes pisala za foro, da kdaj pride? je napisal "kam že?" in da nima časa.
tomažinka napisal/-a:kaj pomeni to... če gre tip seksat s tabo samo na vsakih par mesecev, ko se srečata na kakem žuru oz. v kakem lokalu??
zakaj nima interesa večkrat seksat? se dobit?
enkrat mi je moral prinesti neko stvar - glede na to da je hotel to osebno in zvečer, sem sklepala da bo sledil tudi seks... pa ni hotel.
najbrž bo hotel spet čez par mesecev....
ženske vem da nima.
Aloha napisal/-a:Sej nism misnla nč slabga,
jst sm se tut u preteklosti rada "pocrkljala", seksat pa nism hotla, kr sm vedla, da bo pol en od naju ustau, se obleku in šou domou. Za seks mi mora bit dečko privlačen ne samo na videz in če je temu tko, se pr men slej ko prej čustva (in pričakovanja) začnejo poglabljat ... In to zame ni več ff.
marypa napisal/-a:eh dej... kero poniževanje![]()
Kakor berem, sorry si ti njemu tretji hotel,a ste ene tako obupane, da čakate nekoga 5 mesecev. Če že ne gre drugače, si kupiš kako igračko...
Reci mu: če ne bova začela pogosteje sexat, ne bova nikoli več... sm jst že slutim odgovorpozabi nanj, ko ga vidiš ignoriraj...jao
Js isto ne morem... ne morem z nekom večkrat samo sexat.. potem njemu delam uslugo, če mene kdo vpraša.. in sm js tista, ki je potem brezveze prizadeta..
Nekateri so za neko smotano prijateljevanje, sex.. Mene če on spozna in po tem ko me je še vedno npr. samo za sex... on bi mene zavrnil kot osebo in to bi mene zelo prizadelo.. tako da se raje sploh ne spuščam v to.. če pa katera to zmore, je nič ne obsojam al karkoli..
Drugače bluzenje pa to, celo one night stand, nič takega, ampak fuck frenda bi težko mela..
ryu10kyu napisal/-a:
In pr modelu je verjetno prišlo do tega, da se ji izmika ravno zaradi tega, ker mu ni več to to in je jasno, da je zadeva zaključena.