Nikoli ne "napade" ona!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
eboran
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a eboran »

torej,hvala ze vse odgovore in nasvete,ne bom citirov vsega kr je prevec.sm se marsikej "naucu" in zacel upostevat,se najbol pa mislm da mi je pomagov ta stavek da se najprej lepo pogovorim z njo pa pol naprej....
no sva se ksno uro nazaj,in sm ugotovu da je problem tud v men mal,priznam.fora je u tem da je zveza ratala mal boring,ceprov se mava ful rada.in sva sklenila popestrit mal z vseh vidikov,plus tale nalsvet je dal en tip pa vseen; enostavn jo bom nehov gnjavt in prost za dobr mesc,pa da vidmo ce tadva "recepta" delujeta.
ze koj k sm omenu to se ji je zdelo ful prevec-->kar pomen da ma efekt.
ampak pac sva se zmenla,js ne govorim nc,niti slatam je ne po takih predelih in nic kar se navezuje na sex....ce pa ona rata potrebna slucajno pa gas :) plus popestritev.
mrbit se komu zdi tole trapast,po pravic povem,men tud tale "post" ne disi prevec,pa bom ze,ker jo mam prevec rd.tkoda,upam na najbols,ce ma pa kdo se ksn nasvet kako popestrit zvezo pa na dan z besedo.hvala!
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

Vse lepo in prav..samo mene bi tašna zveza psihično izčrpala.Če ni želje ni to to.,pa lahko prosiš in se pogovarjaš kolko češ.Js ker si mojega fanta želim "napadem" in on iz istega razloga mene..pa tudi po več letih zveze.
Zdaj pa se ti trudi da tvoja zveza ne bo boring...buu.(sorry). :roll:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, še en dokaz več za to, da se seks dogaja tudi izven postelje (ne mislim na stranišča in gozdove). Večina punc (verjetno tudi fantov?) je bolj spolno ogretih, če so ostale stvari v odnosu urejene.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

caly napisal/-a:Zdaj pa se ti trudi da tvoja zveza ne bo boring...buu.(sorry). :roll:

se pravi, ko bi vama mal bolj naornk zagustilo, se sploh nebi trudila in bi kr šla, pa kurc gleda usa leta ko si bla s svojim?

v zvezi se je trebat trudt, pri prijateljstvu, pri usakem odnosu tega sveta se je treba trudt.Če se ne boš trudu boš pa ceu žiulenje sam, nevem zakaj bi se sam drugi trudili ti pa nč?Sploh pa če problem ni samo v nekom drugem?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*purple* napisal/-a:
caly napisal/-a:Zdaj pa se ti trudi da tvoja zveza ne bo boring...buu.(sorry). :roll:

se pravi, ko bi vama mal bolj naornk zagustilo, se sploh nebi trudila in bi kr šla, pa kurc gleda usa leta ko si bla s svojim?

v zvezi se je trebat trudt, pri prijateljstvu, pri usakem odnosu tega sveta se je treba trudt.Če se ne boš trudu boš pa ceu žiulenje sam, nevem zakaj bi se sam drugi trudili ti pa nč?Sploh pa če problem ni samo v nekom drugem?

*purple*, se strinjam, a je tudi to dvorezen meč. Nekateri ljudje v odnose vlagajo vse preveč in na koncu izgubijo same sebe. Neka zdrava mera vlaganja je nujna za rast odnosa, kar je preveč, pa je pač preveč in če ne gre brez konstantnega truda, pozornosti, izkazovanja tega in onega, je skoraj neumno pričakovati, da se taka oseba ne bo nekoč popolnoma izčrpala. Neke osnovne stvari v odnosu že morajo delovati 'same od sebe' ali vsaj z minimalnim trudom, ker praktično gledano - kdo ima toliko časa in energije, da bo konstantno na voljo partnerju, ga zabaval v postelji in izven nje, imel ves čas domiselne ideje ipd.? Verjetno le malo kdo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sej je razumljivo, definitivno ne gre tko, da se samo en trudi na use kriplje, tadrugi pa nič.
ampak pri citiranem postu, sem dobila filing,kot da se sploh nebi potrudla v tem primeru, ki ga je avtor te teme opisal.
namreč, kukr sm rekla, jst vidim tle napake na obeh straneh in ne sam na puncini strani in da bi biu zdej on tist kater se je kao preveč trudu in se mu ni treba, se mi ne zdi,ker tud on po napisanem ni lih rožca.
pač kukr si rekla, neka mera more bit na obeh straneh a ne, ampak pač kdaj zagusti na ornk, še usakmu je in usakmu bo, in takrat je pač treba trezno odreagirat,premislt in pač tud kšno stvar požret oziroma se za njo potrudt.jebi ga, usi smo na istem, tist k pa tega ne dela, je pa sam.Ker pač v odnosih je vedno treba vložit določeno mero truda in če ga ne, ni odnosa, nikakršnega.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

vara te punca..se zgodi..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

stevens napisal/-a:vara te punca..se zgodi..

:rofl: nebi ti škodil kšno čtivo prebrat, pa mal poizvest, da je daleč od tega razlog da si ženska ne želi sexa z dolgoletnim partnerjem, varanje :wink:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ja tako pač je.
Ženske nismo avtomat, da ko boš ti reku "greva seksat" da bo mela poplavo med nogam in bla takoj prpravljena.
Poleg tega, samo iz osebnih izkušenj: Men ni večjega turn offa kot da me mal med nogam pošlata pa reče "Dej greva seksat". Obup, takoj me mine, pa lahko da bi bil seks super...
Sam pač ne vem. Ni treba lih da vedno vsako fizično drezanje pelje direktno v seks. Na živce mi gre ko imate fantje že takoj končen cilj v glavi.Pa sej lahko pride do seksa,al pa tud ne pride,pa pride pozneje enkrat čez dan...Men so besede - takšne kot sem zgoraj napisala ful turn off. Jaz nočem besed,hočem dejanja.
In mislim da isto hoče tvoja ženska. Pa spedeni se kej,če maš že 3 leta enih in istih 14 gat kup kšne nove...Mal se pobrij kje,magari spodi dol,verjem...če ni dlak je to boljše...Ne pa da si jih potem ven pipaš še tri dni...
Mal jo fizično preseneti....
Drugače pa jaz ne verjamem da so tablete.Mislim da je to kar sem zgori napisala :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

:lol: Nobena ženska ne bo kar iz prve privolila tak kompromis in dajala navsezgodaj nog narazen zato, da bo tip fajn začel dan in šel sproščen na faks :)
Potem raje sploh ne seksamo, kot da nam tip da vedet, da moramo kdaj pa tudi me popustit, zato kar hitro hlačke dol. Đizs, potem se pa eni čudite, zakaj ima toliko parov težave v postelji.

Če pa paru rata obudit iskro (nasvetov je bilo v tej temi že precej), pa tovrsten kompromis sploh ne bo potreben.
Tipi gledate na vsak spolni odnos posebej - začne se s predigro, konča z orgazmom, potem pa jovo na novo. Ženske pa spolno življenje vidimo bolj kot celoto. Več kot je vročih trenutkov, bolj si želimo seksa.
Po domače povedano, če jo enkrat cel dan po malem kuriš, boš verjetno na ta račun seksal vsaj 4x :)

To se mogoče sliši, kot da se mora samo tip trudit in vsakič vložit par ur truda v en seks. Ampak v resnici gre za vzajemnost, samo eden mora pač začet.
Če se pa punca res ne bo odzvala na nič, potem vama pa pomoje ni pomoči, ker je res malo nesmiselno, da bi celo življenje fehtal.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Nikoli ne "napade" ona!

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

2posta.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 13. Mar. 2009 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Nikoli ne "napade" ona!

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

puma napisal/-a:
eboran napisal/-a:ko so probava pogovort o tem,prav da pac nej ne pali sam to da ji recem pa bi bla mokra(vcasih ji je),ampak da rab romantiko pa kej spesl pa....wtf?

ce te prav razumem ... ona ti pove kaj jo vzburi in tebi je to wtf?
lol

Ma daj ženska sem pa ne potrebujem jebene večerje, svečk, kopeli in lizanja smetane 3ure s telesa, sam da se vzburim(in vem, da so ženske različne in različno čutijo in rabijo več časa..) in nemore vsakič, ko bi rad tip mel intimne odnose z njo neki posebnega pripravljat in se prvo muckat z njo 4 ure in ji šepetat na uho kako jo ljubi in kako romantično je vse skupaj, da bo neki posebnega, kot ona pravi. Kaj pa spontan seks? Seks, ki se začne s praznega, normalno poljubljanje, povprečno dolga predigra(ali pa pač kolikor traja recimo, da je ženska pripravljena) in potem seks? Ker se tle očitno ne gre zato, da pri njej traja, da se vzburi ampak ona NOČE seksa in ji ni do tega, da bi bila vzburjena, zato pa išče bebave izgovore, da rabi neki spešl.. kakšn spešl jao, potemtakem bosta seksala dvakrat na leto, pa še to si bo pol začela zmišljevat, da to ni nobena posebna romantična priložnost.

Popolnoma ga razumem, probite se postavt kdaj tud v moški del zveze in seveda je normalno, da si želi seksa in ve bi pa popolnoma normalno odreagirale, če bi vam tip rekel: "Ja ej..jz rabim pač fuzbal, eno hudo večerjo in enourno masažo s pirom v roki, da me začne rajcat in pol lahko začnem seksat.."(recimo kliše moške romantike), isto pa če bi rekel, da rabi romantiko in nekaj posebnega..torej vsakič ko bi se vam zahotelo seksat pač, bi začele s praznega recimo med gledanjem televizije bi on rekel da potrebuje romantiko in da nekaj posebnega pripravite, ko hočete seksat.
YEAH RIGHT.

In "počakaj par mescov, da boš videl, če bo hotla pol seksat"(par mescov, come on, lets be friends?! drugo če se gre za kak resnično resen razlog, npr. se grozno počuti, ma bolezen, je noseča ipd.) se mi zdi tud obupen izgovor, kdaj se pa lahko tud ženska potrudi za fanta in četudi ni zrajcana in mokra kt riba se pač pripravi, spravi sebe v "mood" in uživa točno v tem, predigri in seksu. Ona pa več kot očitno tega noče oz ji ni do tega, seveda je zdj relativno kaj je vzrok, mogoče tabletke ja ampak mal bi se pa lahko potrudila, če ne z drugim pa lahko tudi ne seksata pa kaj drugega počneta, navsezadnje smo ljudje, imamo potrebe in tudi to je del zveze, pomemben del zveze.

Počakat en mesec vredu in če v tem času nobene pobude ne da za nič, je pa čas za ukrepanje(še posebej če skupaj živita, spet drugo bi bilo, da se dolgo časa nebi videla in zato nebi seksala en mesec).
It was forever..but it didnt last long..
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Joj Horus, oprosti, mogoče sem malo zmedeno napisala.

Niti SLUČAJNO nisem mislila da bi nas nekdo moral cel dan kurit zato da bi dobil seksat!NE.

Point mojega posta je bil v dejanjih. A je resnično treba izustiti "greva seksat" in potem se po možnosti še prestavita v spalnico,kot že 1023z4748403443 krat do sedaj in vse poteka po istem kopitu?

A ne morete enkrat medtem ko vam punca kosilo kuha ali pa gate obeša pridet od usad pa se ji začet mal posvečat,ne mi rečt da ne bo dobila mehka kolena. in posledica bo tudi seks,pa ni treba takoj roko v gate porint, kje pa so vse vmesne baze?Pa sploh ni treba da to vzame več kot 20 minut na dan,s seksom vred! Hočem samo povedat da ni treba iz "current mission - sex" takoj preit na "remove panties and fuck".

Če boste tako delali in bili ne razočarani četudi ne koncu pa kdaj ne bo seksa boste dobili nazaj poplačano. Magari tako da bo dala tudi ona pobudo., se večkrat seksi oblekla...

Se mi zdi da fantje ste preveč...ma ne vem, bom takole povedala. Od punce pričakujete da ima še doma ves čas na sebi samostoječke in tangice, sami pa niste toliko,da bi kdaj vsaj kupili novo trenirko če že morate biti v trenirki, da bi imeli ene seksi gate ne pa že 8 let stare boksarice, da bi se malo večkrat po faci obrili, brez izgovora da "se koža upira" - sej se ni treba brit tolko da boste mel gladko faco,dost bo v smeri rasti dlak....
Aja pa to govorim samo s predpogojem da je tudi punca večinoma zrihtana. da se redno pobrije,itd....

Ker oprosti, ni nam do seksa z nekom,ki pride do nas ker se mu je glih dvignu in pričakuje da bomo vedno na razpolago zraven pa v zameno niti tolko ni da bi PRI SEBI in na SEBI kaj naredil,da bi nam bil privlačen.

Zato se sprašujem a avtor teme poskkrbi za te reči. Na začetku to partnerjev ne moti tolko,samo ko si pa par let skupi in živiš skupi in lahko pratično napišeš kako bo potekal scenarij trenutnega dne...ja no,takrat je pa treba se mal pomatrat,ker samo gate dol potegnit ne bo več dost - ne iz ene in ne iz druge strani.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

..Evelyn.. se strinjam z vsako besedo :D :respekt:
Zadnjič spremenil red_rose, dne 13. Mar. 2009 13:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori