Izguba erekcije
Izguba erekcije
cau.js ne vem kaj naj naredim.probala sm ze skorej vse. s fantom sva skupaj 4 mesce in se super razumeva. res si zaupava in use. ampak zadn mesc mava resne tezave ki se kr naprej ponavlajo. ko sva zacela seksat sm mu sm lupcka dala na ustka pa je blo ze veselo v hlacah a zdej mu ga u usta uzamem in ne vem kaj se delam. na sto nacinov ga rajcam pa ni z malim nc. fant mi prav da ga ful rajcam da ga tolk prvlacm kokr ga ni se nobena in da ne ve zakaj se to dogaja.res use sm ze probala a mali se sploh ne premakne. ce mi ze rata stoji samo kasno minutko. zanimivo je pa to da mu ucasih tut pride ampak iz mehkega. ne razumem zakaj se to dogaja. sama zgublam samozavest. nikol nism bla samozavestna a zdej je to moj najhujsi problem.nikamor si ne upam it da me nebi cudno gledal kasna grda sm. ceprou sm bla zmeri lusna. sm zdej se pocutm totalno neprivlacno. zdej se to bol pogosto dogaja odkar ma izpite ampak prav da ga to ne sikera tolk da bi se mu to dogajalo.
-
- Cosmopolitanka
Zna bit.
Če je tamali bled, to pomeni da kri ne pride v njega.. Torej, nič čakat, srečko kupit, pa takoj k zdravniku! Jebeš konc šole, takrat je lahko že prepozno...
Če je tamali bled, to pomeni da kri ne pride v njega.. Torej, nič čakat, srečko kupit, pa takoj k zdravniku! Jebeš konc šole, takrat je lahko že prepozno...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
lahk da je pa psihičn problem..k mam frendico- ma tipa s kerim sta skupi 3 mesce..no in tipu ustane kr tko..za brez veze takrat ko ni treba no in ko pa se sparvta sexat mu vse dol pade..on pravi da je vedno full zivcn ker se mu to dogaja in pol k mu pa se zares dol pade ma pa skos u glavi: moraš ustat moraš ustat..in valda noče...
lahk da je pa res kej tko narobe na njegovem mestu bi sla k zdravniku..
lahk da je pa res kej tko narobe na njegovem mestu bi sla k zdravniku..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
sej na zacetku sploh nisva mela nobenih problemov. to je zdej zadn mesc. pa se niti ni sikerov zarad tega pac stres in to. sm kr se je pol dogajalo bol pogosto ga je pa zacelo skrbet. sm zdej hvala bogu se neki popravla.se je zjutrej zbudu s stojecim in zdej ko sm se ga mal dotaknila cez hlace se je zaceu neki veselo dvigat.
tko da mislm da bo hmal tko kot mora bit.hvala vsem za odgovore.uzivejte

bodi tisto kar si, saj tak si najlepsi
Lahko pa je tut kej fizično narobe z njim. Moj dragi je mel probleme, jajčka ga je bolela, korenjaček je protestiru. Je šel h zdravniku in so mu povedal, da ma krčne žile. Zaenkrat (trkam na les) je vse v redu, čez tri mesece ma kontrolo, če izvidi ne bojo v redu - operacija.
boga jaz

..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..