Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

mucamaca5 napisal/-a:Za druge punce pa tole: sigurno je za usako nekje nekdo, ene ga najdejo v šoli, druge na Norveškem.. ljubezen pa je v obeh primerih enaka.

Ja, ampak tudi tiste, ki svojo ljubezen najdejo v šoli... V večini primerov še ne skočijo v zakon po treh mesecih :) .
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Joj iluzija, pac ma svoje iluzije. :lach:
topka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a topka »

jst pa ne razumem, kako vse lahko govorite... jst sm pa realna... nobena ljubezen ni realna.... ko si zaljubljen ponavadi počneš stvari, ki se zdijo vsem ostalim nerealne, vendar so realne za vsakogar ki je zaljubljen, ne trdim da moraš biti brezglav in slepo vsem vrjeti..... vendar pa je bistvo zaljubljenosti to..... da slediš svojmu srcu...in če je njo vodilo srce na norveško... zakaj pa ne, saj ni stara 5 let, da en bo znala pridt domov, če se kaj zalomi, izkoristi te pa lahko tako nekdo tukaj, kot pa v tujini

vsi zaljubjeni...uživajte v ljubezni.... vsem ostalim pa želim, da bi kmalu ;)
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

iluzija napisal/-a:
mucamaca5 napisal/-a:Za druge punce pa tole: sigurno je za usako nekje nekdo, ene ga najdejo v šoli, druge na Norveškem.. ljubezen pa je v obeh primerih enaka.

Ja, ampak tudi tiste, ki svojo ljubezen najdejo v šoli... V večini primerov še ne skočijo v zakon po treh mesecih :) .

Najbš res. Hotela sm samo povedat, da je ljubezen ljubezen. In to zato, ker gre meni ob takih zgodbicah kar na jok in se mi punca zdi ena velika srecnica; pozabljamo pa na to, da je popolnoma enaka srečnica tudi tista, ki je našla svojo ljubezen na povsem običajen (če ne celo beden) način in tudi tista bi lahko napisala prav tako ganljivo zgodbo.
Tudi men se zdi, da je zaroka in poroka, ki ji sledi, zelo hitro prišla na vrsto, po drugi strani pa naj vsak dela kot sam čuti.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

topka napisal/-a:nobena ljubezen ni realna....

topka napisal/-a:vendar pa je bistvo zaljubljenosti to..... da slediš svojmu srcu...

Ljubezen in zaljubljenost sta dva različna pojma. Ja, zaljubljenost ni realna. Ljubezen pa je! In po treh mesecih smo še daleč od ljubezni ...

Malo več možganov vložiti v zvezo, pa je kasneje manj zlomljenih src.
topka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a topka »

ja sam zadne čase folk vse preveč razmišla in premal sledi srcu, vsi sam iščejo neko korist
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A ona je šla pa na drugo stran Evrope iz čisto altruističnih vzgibov?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Zanimiva zgodba. Jez zase tudi vem, da ni šans, da bi sploh debatirala o morebitni zvezi s tolko starejšim tipom, ker me preveč mladi in prestari avtomatsko odbijejo, ne razmišljam o njih kot o stalnih partnerjih. Drugo je avantura :D. Drugače pa... ljudje smo si ful različni med sabo, tako da kaj naj rečm... čestitam za pogum, jez bi se že u štatrtu usrala, si ne bi upala sploh do neznanca, v drugo državo, nikdar ne veš kje te čaka kk psihopat.
Uso srečo ti želim!

Aja, glede takšnih zgodbic... jez sm jih slišala že celo morje.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

srečno! :)
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pika15 »

vso srečo ti želim! :) :) :)
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

nikaragua napisal/-a:
gingin napisal/-a: ej hvala :lol:
končno ena pozitivka :)

hvala tudi drugim puncam :wink:

ej sam neki zakaj se tok zahvalujes usem k so ti pac odpisale... sploh pozitivno?

a mas mogoce ksne strahove glede usega? pa pac isces potrditve?
sam prasam?
mogoce tut podzavestno?

zahvaljujem se vam zato ker ste se toliko razpisale..al je to kritično al pa pozitivno..lepo vas je brati...
sem pa predvsem mislila da bo kakšna napisala svojo zgodbo..

in res je.. jaz uživam življenje na polno!
ne glede na mnenja drugih...
jaz sem tudi čist obsedena s kroskoti in ga tudi sama vozim ..čeprav so mi vse kolegice govorile da je krosko prenevaren..ampak sem se ga vseeno lotila..zakaj pa ne?
in tako je tudi pri nama..slediva najinim občutkom in najinem srcem..ne glede na druga mnenja..itak se pa lahko vedno vrnem domov.
sem srečna vesela in leta sploh ne igrajo vloge..itak bo izgleda kot da jih ima 35.. je športnik .. motorist..v glavnem v vsem se ujameva.. važno da nama ni dolgcajt.

in punce vam pravim : tukaj je čudovito!

in hvala bogu nisem toliko realista, da bi za večno ostala samo na enem mestu in premlevala ali je pravi ali ne .pri nekaterih to takoj veš..ali pa celo nikdar...daleč sem našla srečo in ni mi žal :)
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

jullia_ napisal/-a:A ona je šla pa na drugo stran Evrope iz čisto altruističnih vzgibov?

Tole vprašanje sem si pa tudi sama zastavila in prišla do zaključka, da najbrž iz bolj "egoističnih" (ni mišljeno slabšalno) razlogov. Mogoče se v Sloveniji že dolgočasi in si želi odpreti novo stran v svojem življenju. Če ni poroka z nekom, ki živi na popolnoma drugi strani Evrope, odlična priložnost za to. Sploh, če ji je tip všeč in je vanj zaljubljena, je to zanjo kot loto dobitek. :D (Spet ni mišljeno slabšalno, preden se katera obesi na tole. )
Sicer sem sama taka, da bi najbrž bolj poslušala svoj razum kot srce, ampak po drugi strani pa zakaj pa ne. Saj sama ve v kaj se spušča in domnevam, da ne razmišlja več kot majhen otrok in ve do kakšnih posledic lahko pride. Gingin, lepo poroko in veliko sreče ti želim!
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

meni pa je v tej zgodbi najbolj všeč,da si z norvežanom in ne s kakim čefurom:)..srečno!!!
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil_tjashy »

A če bi si pa najdla enega iz Srbije ali Bosne... pa ne bi bilo vredu?
Ne vem, kaj je Norvežan toliko boljši :o

Ja drugače pa lepa zgodba gingin, pa veliko sreče ;)
Sama na žalost nimam nobene take romantične zgodbice...Mogoče kdaj :)
Zadnjič spremenil lil_tjashy, dne 12. Mar. 2009 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

stevens napisal/-a:meni pa je v tej zgodbi najbolj všeč,da si z norvežanom in ne s kakim čefurom:)..srečno!!!

Pejt raj v peskovnik, ne pa tukaj razširjati otroške fore..

Drgač pa čestitam gin gin! :D :D Veliko sreče v boodočem življenju.
Odgovori