Fant postaja precej nekomunikativen

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: oj

Neprebrana objava Napisal/-a Afr0ditA »

IJO napisal/-a:2 tedna nazaj sva s fantom končala 2,3 letno zvezo. zalostno. zakaj? ker se nisva pogovarjala oz. se on ni zelel, o čem resnem oz. o naju pogovarjat. lahko sva se pog. o filmih, zvezdah, siru, stolu..vsem tretjem, sam o čustvihin naju ne potem sem obupala. in js tko nemorem., potem je priznal da noče resne zveze,.čak po 2,3 letih, dol m je vrglo, se vedno se nisem pobrala:(

mmm poznam ta primer...tut en moj biuši tip je po 2 letih ugotoviv da on pa še ni pripravljen za resno zvezo...mislim da je biu to sam izgovor kr je pač pomoje že dlje časa isku kej druga sma se na začetku tut zlo oddaljila mi je clo določu kdaj mu lahk pišem kdaj pa ne...sm bla par mescou čist aut pol mi je pa že kr mal ravn ratal in sm ga pustla...je blo še neki časa mi bedn ampak vrjemte se splača pol ku ga res pozabiš in vidiš da si naredu neki dobrga za sebe
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Js sm z bivsim mela isti problem... nikakor nisva nasla teme za pogovor oz.sploh nezainteresiran je bil za kak malo bolj resen pogovor..samo; mhm ali pa;sama se odloc-to je bilo najpogosteje kar sem slisala iz njegovih ust. Videvala sva se vsak dan,ampak večino casa sva prezivela v tišini... :roll: Medtem k s kolegi je lahko vedno komuniciral normalno...Večkrat sem se okrog tega zelela pogovoriti,ampak odg nisem dobila nikdar..najina zveza pa je sla samo se navzdol, in zaradi dol.nerazčiščenih stvari sva se potem tudi razšla.. ce pomislim nazaj, v bistvu zaradi neke neumnosti, za katero se njemu ni zdelo pomembno pogovoriti...
V sedanji zvezi je pa vcasih ravno obratno :) da pa meni včasih zmanjka besed..ampak se vedno pravim, bols da vec govori kot pa premalo... tk vsaj vem za vsako stvar, pri čem sem.. :)
Nekomunikativnost v zvezi pa lahko predstavljha resen problem,zlasti za tiste osebe, ki so komunikativne, ki se rade pogovorijo o vsaki stvari, ko želijo kakšno mnenje,da ga dobijo... Mislim, da je tudi potem sama zveza potem boljša od tiste, kjer ni pravega vzdušja ter komunikativnosti med dvema partnerjema..
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

ce se niti pogovorit ne more s tabo oz ce mu tvoja pozornost pomeni tezenje, potem je skrajen cas, da se umaknes iz tega, kar je nekoc bila veza.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Nekomunikativnost je po moje zacetek konca.Ko se zapres pred nekom,se distanciras..Je game over.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

loh da je v depresiji. moški niso čist nč bl trši od nas, oni so na slabšem, ker pr njih nej bi veljal da so kao trdi, pa zaprejo vse vase, probleme, da ja ne bojo izpadl pomehkuženi k jokajo pa majo probleme itd.. pač se delajo hrabre!
Odgovori