Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

sej po eni strani kul, pac si neucakana in se ti more vse naenkrat zgodit, sej sm mal podobna - midva sva tut kr hitra, ziviva skupaj, zacela sva pa po komaj 3 mesecih poznanstva...ampak vseen je on slovenc in sm 45 minut stran od doma!!! a se ti ne zdi, da bi vseeno mogla z njim prezivet malo vec casa, glede na razdaljo?!

vidva sta se torej 14.decembra spoznala po internetu, in ze kar po netu zacela nacrtovat otroka al kako?!?! :eek:

no, nic ne obsojam, sam zanimivo mi je :D
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

red_rose napisal/-a:sej po eni strani kul, pac si neucakana in se ti more vse naenkrat zgodit, sej sm mal podobna - midva sva tut kr hitra, ziviva skupaj, zacela sva pa po komaj 3 mesecih poznanstva...ampak vseen je on slovenc in sm 45 minut stran od doma!!! a se ti ne zdi, da bi vseeno mogla z njim prezivet malo vec casa, glede na razdaljo?!

vidva sta se torej 14.decembra spoznala po internetu, in ze kar po netu zacela nacrtovat otroka al kako?!?! :eek:

no, nic ne obsojam, sam zanimivo mi je :D

no to bi blo šele zanimivo..otroko po netu-ne.

toda ko sem bila že pred božičom tukaj je bilo že res nevzdržno da ne bi skočila v pojsteljo skupaj..
po kakih dveh tednih sva se malček zamislila in načenjala debato v tem.

tako da sva po skupni odločitvi prišla do zaključka.toda kar bo bo..sedaj se samo še veselo pripravljava na poroko.

vse ostalo bo pa že prišlo samo po sebi :)... če bo sreča na najini strani
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

aja..pol pa tak! ;)

samo nekaj se, meni se zdi da je ta tvoj fant pac ugotovil da je ze star in se vedno brez partnerke, in je zgrabu priloznost ki se mu je takole cudezno pojavla...da bo zdaj na hitro dobil otroke in zeno...mogoce sploh ne razmislja trezno o tebi :?

pac predlagam ti tut, da vse poste v tej temi skrbno preucis, ker vedi, da lahko mi kot custveno nevpleteni opazovalci dosti kaj opazimo, ti pa si trenutno itak malo zaslepljena od custev in lepih predstav o njem in njegovih sladkih besedah :D

vseeno si se mlada in ne mors bit prevec izkusena na tem podrocju :?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tud jz se strinjam, da je tole malo prenagljeno blo.
Vsi vemo, kako je začetna zaljubljenost lahko močna in "slepeča".. kot je ena rekla, če bi se vsi takrat poročali..bi bilo veliko veliko več ločitev.

Sicer pa, če jima paše - zakaj pa ne?

Men se ni obneslo..
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

purple_rain napisal/-a:Tud jz se strinjam, da je tole malo prenagljeno

jst bi uporabla drugo besedo.. :razz:

sicer pa pustmo poroko..saj ni panike,ce pac ne gre,se locis..
(mene bi blo strah,d sm v drugi drzavi,s moskim,ki ga poznam 3mesece in brez ljudi v bljizini,ki bi mi pomagali ce se kaj zalomi...) kaj pa to,k se po 10ih dneh odkar si se "spoznal" po FBju zacnes trudit met otroka?

jst se rada poglabljam v podrobnosti:neki mi razlozi..
spoznala sta na FBju 14dec,prvic sta se vidla okol bozica in po dveh tednih zacela debato o otroku..se pravi je biu ze januar,a?ti pa si baje napisala,da se ze od decembra trudis..no,sej sama ves ;)

njemu je definitivno padla sekira v med..mlada,iz druge drzave,noro zaljubljena vanj..kaj ces vec pri 42ih?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Hehe meni je pa sweet. :) Kakorkoli se bo že razpletlo, mela boš eno izkušnjo več... ;)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...ali enega otroka več ;)
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

Zvoncica napisal/-a:Hehe meni je pa sweet. :) Kakorkoli se bo že razpletlo, mela boš eno izkušnjo več... ;)

ej hvala :lol:
končno ena pozitivka :)

hvala tudi drugim puncam :wink:
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

teb se prav vidi da sploh noces slisat teh negativnih stvari :S no js sam upam da se ne bos enkrat tepla po glavi. sej lepo da ti ene privoscijo, sam...pac ne zivimo v pravljici. vcasih je pravljicno, in fajn si je to privoscit, ampak z malo previdnosti...
belkin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a belkin »

Bodmo mal bol optimistični... js ti čestitam za tako fenomenalno izkušnjo in čeprow te ne poznam ti želim, da bi se ti dobr iztekl. Itak mamo sam en lajf in zakaj pa ne, če se možnost ponudi. :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Če vama tole rata - svaka čast. Jst, ki sem preveč realna oseba, tega danes ne bi naredila. Bi si pa verjetno upala v to nekje pri 18-ih, ko še ne veš kaj je življenje in se zaljubiš brezglavo. Veliko sreče, če je vse to res :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Upam, da se bo vajina zgodba končala srečno. Da je res to to za oba. Jaz se sicer ne bi tako hitro spuščala v to. Lansko leto, po 5 mesecih zveze z mojim srčkom, mi je bila ponujena možnost opravljanja pripravništva blizu njegovega kraja (130km stran od mojega doma). A se mi je zdelo prehitro, da bi zaživela skupaj. Čeprav sem že od začetka vedela, da je on tisti pravi. Vseeno sem ga želela malo bolje spoznati.
Drugače pa, še ena moja izkušnja... Z bivšim sva nekje po 14 dneh prišla na naključno debato, koliko svatov bi imela na najini poroki. Čisto mimo grede, brez kakršnih koli namenov. Žal se je najina zgodba po 1 mesecu končala. Danes si mislim - pametna odločitev.
Vama želim pa veliiiiik sreče in resnične ljubezni :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*TEQUILA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TEQUILA* »

jaz se nebi tako hitro odločila za poroko in otroka, ker se mi zdi da v tako kratkem času človeka ne moreš spoznat.
Če vama bo uspelo pa super. :) Zanimivo se sliši. :P
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

Oh men gre pa kar na jok. In zdej si na Norveškem in pišeš svojo zgodbo na slovenski cosmoforum, da ne pozabiš slovenščine.. sej veš, da si ena velik srečnica ane :) Želim ti use najlepše. Za druge punce pa tole: sigurno je za usako nekje nekdo, ene ga najdejo v šoli, druge na Norveškem.. ljubezen pa je v obeh primerih enaka.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

gingin napisal/-a: ej hvala :lol:
končno ena pozitivka :)

hvala tudi drugim puncam :wink:

ej sam neki zakaj se tok zahvalujes usem k so ti pac odpisale... sploh pozitivno?

a mas mogoce ksne strahove glede usega? pa pac isces potrditve?
sam prasam?
mogoce tut podzavestno?
Odgovori