Bershka
Bershka je ena izmed mojih najljubših štacunc. Vedno najdem kakšne pisane otročje majčke in hoodije, tud tretirkico sm že našla tam, kavbojke so mi pa sploh hude.
Mi je pa smešno, kakšne čudne cifre cunj kupujem tam ... Hlače 32 al pa 34, ok, standard ... Majčke pa M, zadnjič sm celo probala L puloverček in mi je bil prov
Pa me je zgoraj občutno manj kot spodaj 
Mi je pa smešno, kakšne čudne cifre cunj kupujem tam ... Hlače 32 al pa 34, ok, standard ... Majčke pa M, zadnjič sm celo probala L puloverček in mi je bil prov

-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
Samo v opozorilo:
Trenirke v bershki so zanič, sem si dvoje kupila in so obojne v manj kot dveh tednih uničene (pri enih luknjica na riti, pri drugi so se mi na notranji strani stegen razparale) in nisem nič kaj dosti delala v njih.
Pa raztegnejo se takoj. Imajo pa vsaj dobre modele..
Trenirke v bershki so zanič, sem si dvoje kupila in so obojne v manj kot dveh tednih uničene (pri enih luknjica na riti, pri drugi so se mi na notranji strani stegen razparale) in nisem nič kaj dosti delala v njih.
Pa raztegnejo se takoj. Imajo pa vsaj dobre modele..

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Cosmopolitanka
Mam 2 novi majčki in hlače. 1 majčka se je razparala po šivih že po 1 pranju (pa sem gledala in sem 100% da v trgovini ni blo še nobene luknjice), druga majčka in hlače pa so zakon. Hlače se niso razparale, ne razbarvale, ne raztegnile-zožile, razn po 2 dnevih nošenja, kot pri vseh ostalih hlačah.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.