But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js sm že vpisana ene par let. Sam ko berem tole temo, vidm da skor samo družboslovje, pa se sprašujem, če se sploh še katera odloča za naravoslovne fakse
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
zdravo. nekaj mi povejte. a ste tudi ve danes dobile na email enako spročilo, kot si jo dobil takrat, ko si spremenil prijavo??
ker jaz sem jo. in sicer so mi enako poslali (kot sem že rekla), ko sem spremenila prijavo
"sporocamo vam, da je v nasi bazi zabelezen vas ponovni vstop v oddano prijavo za vpis v prvi letnik visokosolskega studija v studijskem letu 2009/10.
Lep pozdrav"
in ne vem kaj zdaj to pomeni. dobila sem email okoli 14h, ko sem bila v šoli. ni mi jasno, saj jaz nisem nič vstopala v prijavnico in tako ali tako je danes že 10.3. tak, da tudi ni možno kake spremembe.
samo sem se vseeno vstrašila, ko sem spet dobila ta email!
je katera tudi to dobila? ali to vsem pošlejo??
Jaz sem dobila! Sem se pa spomnila, da sem včeraj še zadnjič spremenila in očitno nisem dobila, ampak sem na to popolnoma pozabla. Mogoče smo dobil tisti, k bi včeri mogl? Prišlo je pa ob 14.16.