Matura [Združena tema]
^^ s temle se pa cist strinjam.
Jaz sm mela vsako leto anglescino 2, vsako konferenco grajo ali nms. Sem mislila, da mature nikol ne bom naredila. Na koncu semjo naredila s 4. Tako da ocene res ne stejejo, ker pri nas je profesorica na tesnih zahtela vec kot na maturi in potem vsi, ki smo pri njen naredili angleščino smo zelo dobro pisal maturo, mislim da ni bilo nobene dvojke.
Jaz sm mela vsako leto anglescino 2, vsako konferenco grajo ali nms. Sem mislila, da mature nikol ne bom naredila. Na koncu semjo naredila s 4. Tako da ocene res ne stejejo, ker pri nas je profesorica na tesnih zahtela vec kot na maturi in potem vsi, ki smo pri njen naredili angleščino smo zelo dobro pisal maturo, mislim da ni bilo nobene dvojke.
- NotYourToy
- Komunikatorka
NotYourToy napisal/-a:mene pa zanima če katera ve, kateri 2 temi sta pri zgodovini na poskusni letos??
Slovenci v prvih dveh desetletjih po 2. svetovni vojni in Od združitve italije in Nemčije do konca 1. svetovne vojne. To smo mi mel na jesenskem roku in kolkr js vem je naša jesenska vaša poskusna.
zdj se spomnm kok so pr nas kriterij spustil HAHA tko 40% je blo za pozitivno mata, k je že tko čiiist dzabe - mi smo mel teste tko res po težavnosti 3x težje od teh iz mature..ma res, ni blo podobnosti
Potem gefa je bla 38% na pozitivno haha pa soca tm ene 40%.. zdj govorim na pamet, amapk res, tko znižan kriterij povsod, razen slovenščina je bla normalno oz. se miz di da celo nad 50% za dve (a je to možno?)

Potem gefa je bla 38% na pozitivno haha pa soca tm ene 40%.. zdj govorim na pamet, amapk res, tko znižan kriterij povsod, razen slovenščina je bla normalno oz. se miz di da celo nad 50% za dve (a je to možno?)
chiqqa napisal/-a:zdj se spomnm kok so pr nas kriterij spustil HAHA tko 40% je blo za pozitivno mata, k je že tko čiiist dzabe - mi smo mel teste tko res po težavnosti 3x težje od teh iz mature..ma res, ni blo podobnosti
meje za izpitne ocene 2008 - na strani 106 maste napisane meje.

Aia pa gefa je bla za pozitvno 51%, bi blo že smešnp če bi bla res 38%.
-
- Kofetarica
don't worry. jz sm bla 1000% da anglo ne bom nardila, poskusne sm tko zašutirala..za tapravo maturo se nism učila, razen ustno, ke rsm itk rekla, kar znam znam..angleščine se pač nemorš učit..znaš kukr znaš ane..no in mi je falil samo nekej pik do 3ke.. jz sm kr okamenela LOL
Sm pa res zihr da je bla gefa al soca pod 40%..ma je blo neki ful nizko! Nej en plz pogleda da ne bom neumnosti trosila še naprej
Sm pa res zihr da je bla gefa al soca pod 40%..ma je blo neki ful nizko! Nej en plz pogleda da ne bom neumnosti trosila še naprej