Modna svetovalnica
-
- Kofetarica
Little*Fever napisal/-a:Bom kr tu vprašala... kupla sem si čevlje za maturanskega. Zdaj pa ko jih mam neki časa gr, me prav pečejo podplati! taka skeleča bolečina je. V dm-u sem si kupla te vložke za čevlje da te ne boli noga in da ne drsi, pa ne pomaga kaj prevečin me resno skrbi, da ne bom mogla plesat z njimi. A ma mogoč kera kak nasvet glede tega?
Trpi.

-
- Sramežljivka
- Kraj: The world
-
- Kofetarica
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
Mene pa zanima, kakšno obutev naj kombiniram k živo zelenemu trenčkotu. Model je približno tak kot na spodnji slikci, barva pa travnato zelena. Aja, če kera bere Joy-tist zelen od Vero mode.
Ker sama skor skos nosim supergice, nimam nič pametnega za zravn pa mam namen neki kupit, tko da vas sprašujem za ideje.
Mam ene lepe črne salonarčke, ki grejo fajn zraven, samo nism tak človek, da bi za vsak dan nosila petke. Kakšna ideja?
Aja, še to-mam dokaj široko nogo in visoke narte, zato bl ozke balerinke (oz. skoraj vse balerinke
) ne pridejo v poštev.

Ker sama skor skos nosim supergice, nimam nič pametnega za zravn pa mam namen neki kupit, tko da vas sprašujem za ideje.
Mam ene lepe črne salonarčke, ki grejo fajn zraven, samo nism tak človek, da bi za vsak dan nosila petke. Kakšna ideja?
Aja, še to-mam dokaj široko nogo in visoke narte, zato bl ozke balerinke (oz. skoraj vse balerinke

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
- Študentka.
- Komunikatorka
js bom še naprej nosila skinny kavbojke, ker sm se čist preveč ufurala v ta stil. Mam ene ful na zvon, sam kr čakajo not v omari na lepše čase
ne sekiraj se, ti kr skinny nos, ostale jih bomo tud
sicer je pa tko, da so oprijete stvari še vedno ful popularne, sam ne več kavbojke, ampak različne debeline nogavic (žab), pajkice,...

sicer je pa tko, da so oprijete stvari še vedno ful popularne, sam ne več kavbojke, ampak različne debeline nogavic (žab), pajkice,...

Študentka. napisal/-a:Punce, kdaj mislte d se bojo dejansko obveznu spet začele nost hlače na zvon? Ker vem d se počas že začenja, pa js mam tooolk lepih skinnyk pa mi je mal škoda nehat nost, rada bi pa šla vštric z trendi.
3. maja bo sprejet zakon v parlamentu, da so skinike prepovedane.

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- Študentka.
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
red*cherry napisal/-a:^^ mogoče kej tazga
Hm, ni glih moj stil... Si bo treba cajt vzet pa s plaščkom na seb mal po trgovinah šnofat.
Hvala vseen, red*cherry! Še kakšna ideja?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)