V bistvu se še ne obremenjujem s tem, v kolikor pa bi me zadelo ali ko me bo zadelo, bom najverjetneje varčevala pri 'luksuzu', kateremu se lahko odpovem - drage čokoladice, pijačke po gostilnah, kakšne obleke, kulice

marypa napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Ne pazim na to, koliko zapravim za nakupe, kupujem tam, kjer sem doslej (zaenkrat).
Sicer pa je ta recesija za mene popoln idiotizem - če bi iz medijev za 3 mesece izbrisali vse novice, povezane z recesijo in podobnim, je najverjetneje več niti ne bi bilo
Kaj bluziš?
Mladim ljudem v tovarnah ne podaljšujejo delovne pogodbe in zato ostanejo brez služb;) in to ni nič al kaj.. Vi pa res živite al pri direktorskih starših al pa na marsu
![]()
ps: Lepo zate, da ne paziš koliko zapraviš za nakupe, nekateri ravno zaradi tega, ker so izgubili službo nimajo te sreče. velik sreče v lajfu, ko boš samostoječa
Black Kitty napisal/-a:Danes je STAT objavil, da je v zadnjem četrtletju 2008 gospodarska rast negativna in glede na to, kako kaže prve mesce 2009 smo že v recesiji, uradno bo, ko bo poročilo prvega četrtletja 2009.
Black Kitty napisal/-a:Danes je STAT objavil, da je v zadnjem četrtletju 2008 gospodarska rast negativna in glede na to, kako kaže prve mesce 2009 smo že v recesiji, uradno bo, ko bo poročilo prvega četrtletja 2009.
mateja111 napisal/-a:TLE NI NOBENE RECESIJE ! ! !
kaka recesija, dajte no....
Priporočam ogled dokumentarca: (ubistvu kr obvezno si poglejte!!!)
Zeitgeist I (vsebuje 3 dele)
Zeitgeist II Addendum
Pol vam bo mogoče kj jasno glede recesije in dogodkov po svetu, saj je vse načrtovano...
pozzz
miteq napisal/-a:Mlade smrklje seveda ne bodo razumele kaj je to recesija.