chiqqa napisal/-a:AdidasGirl napisal/-a:Je kera vidla rdeče špičake?
jz jih mam![]()
tut jst jih mam!

gaby_ napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Uf, se sam meni zdi, al je ta Nike ful dvignu cene? Še malo bojo kot Lacostice.
nike dejansko stane že toliko kot lacoste. oz. ok, nike ima včasih še kakšen model, ki stane 50€, lacoste pa tega nima. ima pa zato nike dosti modelov tudi po 150€. isto je z adidasom. so se kar podražili, ja.
AdidasGirl napisal/-a:chiqqa pa pika911: Ja ful mi pomaga d jih mata widwe![]()
kje sta jih kuple? loh mi slikaš jajs jih pa nikjer ne najdm:( pa mam že u soboto maturanca
cjoooo
pika911 napisal/-a:AdidasGirl napisal/-a:chiqqa pa pika911: Ja ful mi pomaga d jih mata widwe![]()
kje sta jih kuple? loh mi slikaš jajs jih pa nikjer ne najdm:( pa mam že u soboto maturanca
cjoooo
jst ti načeloma loh posodm čevle a neče ne najdš plus če maš mojo cifro! so tko ful ful ful mal nošeni... drgač sm jih kupla pa lani enkrat u turbo šus!
AdidasGirl napisal/-a:pika911 napisal/-a:AdidasGirl napisal/-a:chiqqa pa pika911: Ja ful mi pomaga d jih mata widwe![]()
cjoooo
jst ti načeloma loh posodm čevle a neče ne najdš plus če maš mojo cifro! so tko ful ful ful mal nošeni... drgač sm jih kupla pa lani enkrat u turbo šus!
ja dej mi pošl slikco prosm noooo
iz kje pa si drugač? kr js mam že u soboto maturanca:) ajaaa, pa kok maš cifro noge? hehe
purple_rain napisal/-a:OK, ne morm si pomagat, pa moram vprašat..
Slučajno sem naletela na tole slikco(:tot:)
in potem sem še mal poguglala in .. se sprašujem, a tiste, ki tako veselo in redno nosite visoke petke, tud "plačujete ta davek", samo zaradi lepih čevljev? Ker men vse to (in podobno) deluje tako zelo nezdravo..
purple_rain napisal/-a:OK, ne morm si pomagat, pa moram vprašat..
Slučajno sem naletela na tole slikco(:tot:)
in potem sem še mal poguglala in .. se sprašujem, a tiste, ki tako veselo in redno nosite visoke petke, tud "plačujete ta davek", samo zaradi lepih čevljev? Ker men vse to (in podobno) deluje tako zelo nezdravo..
*purple* napisal/-a:čeulji iz Zare tolk dragiNi šans, da dam tolk denarja za ene čeule ala turbošuh.od adidask, pa recimo kšnih ostalih nobel čeulou vrednih svoje cene,mam desetkrat več kvalitete za isto ceno al pa za kšn eurou dražje.