1. Koliko te moti celulit - od 1 do 10? Odvisno od letnega časa. Poleti me začne ful motit (8), zdej me pa moti sam ku sm u kki trgovini u kabini, kjer so take luči, da te pokaže ku kko staro mamo

.
2. Ali si že bila na kakšnem anticelulitnem tretmaju? Katerem? Kakšni so
bili rezultati? Ne, predrago je to zame, pa še sm čula, da ti to drgnjenje stanjša kožo in maš pol sam še bolj vidn celulit.
3. Ali uporabljaš anticelulitne kreme? Katere? Čez vse leto ali le poleti? Ja, uporabljam, ponavadi se splašim enkrat spomladi

. Sm pa uporabljala že kr neki tega: Garnier, unu z masažnim nastavkom, pa Afrodito, eno s toplotnim učinkom, mam pa še obe in jih hmal neham rabt, ker pol ku si mažm, sam še bolj vidm celulit in me zamori. Če ga ne gledaš, je skorej tako kot da ga nimaš

.
4. Tvoji anticelulitni triki. Mah, sej ne vem. Uni stari recept (zdrava prehrana, gibanje, voda...), sam itak se ga ne držim lih. Ok, večinoma pijm sam vodo, sam gibam se pa bolj malo in tudi sladkarije mam rada. Rečmo, da probam jest te packarije v neki meri, ne preveč. Pa hoja in uporaba stopnic

. Itak so pa tle tudi geni. Treba čim manj mislt na to stvar in se tolažt, da majo to itak use ženske

.