zaupanje !
..Evelyn.. napisal/-a:srčica <3 napisal/-a:men se je pa tko zgodl d sm bla ful jezna na tipa in se po msnju zgovarjam z njegovim bratom. neki sm govorila čez tipa k sm bla res čist razkurjena in on kok bi se smeju če bi šla narazn pa koga bi mela, če mam že kšnga ogledanga pa tko in pazi to kaj zvem čez par dni d to sploh ni biu on (brt) ampak je biu moj tip na njegovmu msnju in me je tok šokiral d sm bla kr brez besedsam sm bla pol še tok bl jezna
Ja pizdarija, nimaš kej jokat o svoji zvezi BRATU od fanta!
ve ste use mau utrgane!
Moja zveza odlično funkcionira in si NOBEN ne gleda telefonov, emailov pa se izdaja za nevem koga pa peca kšnga tipa k nakonc zve da je to njen fant pa bere chat loge
PA KOK STE VE TO SPLOH STARE? (@katz, @srčica@messfox ITD???)
PS: Nemore it problemov svojga tipa govort kolegom/bratom/znancem od tvojga fanta ZATO KER so si vsi med sabo foušni in tekmujejo, tko podzavestno, ne na ven! Pač usak se ma za 'the one' in so si med sabo nevoščljivi, še posebi kar se tiče punc... bi najraje te prevzov svojmu bratu, trust me.
- positive vibration
- Cosmofrik
ve ste use mau utrgane!
Moja zveza odlično funkcionira in si NOBEN ne gleda telefonov, emailov pa se izdaja za nevem koga pa peca kšnga tipa k nakonc zve da je to njen fant pa bere chat loge
PS: Nemore it problemov svojga tipa govort kolegom/bratom/znancem od tvojga fanta ZATO KER so si vsi med sabo foušni in tekmujejo, tko podzavestno, ne na ven! Pač usak se ma za 'the one' in so si med sabo nevoščljivi, še posebi kar se tiče punc... bi najraje te prevzov svojmu bratu, trust me.[/quote]
Jst sm sam hotla povedat d se je to tut men zgodil in očitno je še velik takih primerov...sej ne rečm valda d je folk k si ne gleda tega ampak men se je pač zgodila tale scena prek msnja in ker je bla ta tema sm jo tut napisala.drugač pa mislm d če je tema aktualna med tistimi ki se jim je to zgodil oz. se jim dogaja se bomo se pač o tem zgovarjal nihče nikogar ne sil brat stvari, ki se jim zdijo neumne.sej veš 100 ljudi 100 čudi
PS: Nemore it problemov svojga tipa govort kolegom/bratom/znancem od tvojga fanta ZATO KER so si vsi med sabo foušni in tekmujejo, tko podzavestno, ne na ven! Pač usak se ma za 'the one' in so si med sabo nevoščljivi, še posebi kar se tiče punc... bi najraje te prevzov svojmu bratu, trust me.[/quote]
Jst sm sam hotla povedat d se je to tut men zgodil in očitno je še velik takih primerov...sej ne rečm valda d je folk k si ne gleda tega ampak men se je pač zgodila tale scena prek msnja in ker je bla ta tema sm jo tut napisala.drugač pa mislm d če je tema aktualna med tistimi ki se jim je to zgodil oz. se jim dogaja se bomo se pač o tem zgovarjal nihče nikogar ne sil brat stvari, ki se jim zdijo neumne.sej veš 100 ljudi 100 čudi