No, pa da se še jst oglasim po dolgem času tu.
Do zdej sem Twilight pogledala devetkrat, še vedno nisem v stanju, da bi morala kak del preskočit, ker bi mi bil bedn, počas pa začenjam že zraven recitirat stavke, ja.

Ampak mi je res dobr film, ne tisti tipičn in mi je res dost hud in ga bom verjetn še kar gledala.
V bistvu mi bo pomoje zdej v neko tolažbo, ko sem prebrala že use štiri knjige. In ne morem verjet, ful sm žalostna ker sem jih že prebrala. Mela sem vmes 14 dni premora, ker prav nisem hotla naprej brat, da ne bi blo prekmalu konc:
Smetka_ napisal/-a:ma to si morš z užitkom vzet.jaz zadnjih 100 strani breaking dawn šparam že par tednov.
Nekako tako ja. Danes pa sem prebrala še zadnjih nekaj poglavij in mi je res nenormalno najboljša knjiga breaking dawn, poleg prvega dela seveda. Tut ostala dva sta super, ampak breaking dawn je reeeees najboljša.<3
Zdej pa da še malo pokomentiram film ... ful je razlika če gledaš doma (sem mela slabšo kvaliteto), v kinu je blo popolnoma drugače. Usi nenormaln dobr igrajo, res tko kot v knjigi, se vidi da so se ful vživeli v svoje vloge in se mi zdi, da tut Kristen Stewart zlo fajn odigra Bello, njen karakter je res dobr razpoznaven, tko da nimam kej za rečt. Tut Rob Patzz je d'mejn, isto Ashley Greene, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Peter Facinelli + še ogromn folka.
Mi gre pa ful na živce, ker folk tok obsoja Twilight, preden si ga sploh pogleda alpa prebere knjige. Tut men je blo zoprno poslušat folk ko so tko govoril kok je fajn pa super in zakon, ampak zdej ko sem sama prebrala, lahk rečem da mi ni žal, da sem se lotla, ni mi žal časa, in bom sigurno knjige še kdaj prebrala - hvala bogu sem si jih kupla.
+ pesmi v filmu so fuuuuul dobre. Sicer so mi use verzija bella's lullaby ful všečne, najbolj pa ta ki je dejansko v filmu. Potem nor del je, ko prideta prvič skupaj v šolo (mutemath - spotlight) in ko igrajo bejzbal (muse - supermassive black hole).
Zdej si grem pa še trailerje pogledat enkrat.
lp