majchy84 napisal/-a:Iskalnik itak nobenmu ne dela, starejše uporabnice iščejo po starem iskalniku na ne vem kerem linku in se potem usajajo, da tema že obstaja. Verjetno bi to vedla tudi "nova" uporabnica, če bi zrihtal forum tako, da bi funkcija iskanja dejansko delala..
iskalnik normalno dela ... če malo pobrskate pod Cosmopolitan.si, je milijon tem, kjer je link do starega iskalnika ... tako, da so vse besede odveč

KittyCat napisal/-a:ubistvu bodo letos najbolj IN kavbojke, ki so moški model oz. na korenčka (ne hecam se), v bokih široke, proti gležnjem pa ožje in nujno zavihane.
ja, prav imaš
Jih nosite? ja
Kako pogosto jih nosite? skoraj vsak dan
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? široke (po celi dolžini), skinny, potem korenček, zvonca že zelo dolgo ne. Kratke 3/4 imam samo ene, ker mi je to eden izmed najgrših delov garderobe. Moje so potiskane, strgane, polepljene, take funky, zato jih nosim. Drugače 3/4, po možnosti zavihane, ne bi oblekla za nič na svetu. Pač ni moj stil
Kakšne barve so vaše kavbojke? Precej temno modre. Ne maram spranih, presvetlih kavbojk.
Jih imate veliko? Nekaj pa res
Za kam jih nosite (oblečete)? Za različne priložnosti
In kakšne sploh so zdaj moderne? Bolj oprijete, moški model (pomeni zgornji del zgleda kot bi meu prostor za moški "dodatek"), zvonca res nisem videla nikjer. So malo širše spodaj, ampak je to bolj korenček kot zvonec. Mi je pa všeč, da se begiji vračajo. Jupi