Niso samo 50 letniki bli odpuščeni

in zakaj primerjaš odpuščanja z recesijo?recesija je tukej pri nas samo en fajn pameten izgovor, ki si ga v tem trenutku lahko usak delodajalc skor prvošč

Mahagonij napisal/-a:In kaj je odgovor Keynesianskih ekonomistov? Gremo gradit mostove in ceste pa znizat obrestno mero.Fuktardi eni.
sončk napisal/-a:So mi pa debilne tiste (pardon izrazu), k v to temo pišejo, da v Sloveniji ni recesije in je verjetno nikoli ne bo. To ni pogojeno z etničnimi mejami, drage moje, tudi ve plačujete pudrčke z evri.
buubbika napisal/-a:*purple*, kaj ti nisi spremljala, ko je reku Pahor, da bo treba začet tud pr poslancih začet šparat; najprej si je kao znižu plačo, pa še enih par mu je sledilo, ostali pa niso nč storil oz. so enam celo zvišal plače. Ja, reku je, da je treba šparat, ker je kriza.(pa ne čist dobesedno brat, ker citirala ga pa tud nism - da ne bo kakih "napadanj" ..)
*purple* napisal/-a:julija, mal bo treba počikirat in pouprašat kaj lahko nardi nek podjetnik in prikaže grozno stanje v firmi, čeprou je daleč od tega.To so pa pač ne luknje, ampak jame v zakonih,država pa slepo podpira ubožce
Tamarra* napisal/-a:Ne pazim na to, koliko zapravim za nakupe, kupujem tam, kjer sem doslej (zaenkrat).
Sicer pa je ta recesija za mene popoln idiotizem - če bi iz medijev za 3 mesece izbrisali vse novice, povezane z recesijo in podobnim, je najverjetneje več niti ne bi biloKo pa vsi spremljajo te novice, pa ne jemljejo več kreditov, avtomatsko šparajo in podobno..