pa vprasanje za tiste, ki se ze dlje drzite diete? kaksne so izkusnje, je dejansko pomagal? ker me kr mal namori ko berem, da enim tut to ne pomaga

BaByBlu napisal/-a:jezna sem...
a je možno da imam to "albansko" kandido
bom napisala simptome:
imam napihnjen trebuh in izgledam kot nosečnica!!!
opazila sem da me tudi tišči v trebuhu in sem bolj nasplošno bolj utrujena
zdaj sem iz prehrane črtala sladkorje in kruh ter vse kar vsebuje gluten, upam da bo pomagalo. tole z glutenom mi je svetovala zdravnica, naj 2 meseca jem brezglutensko hrano.
trebuh je ful napet, trd čeprav ga lahko potegnem notr za kasne par sekund.
a imam res kandido? help
Mogoče bi pomagal kak klistir. Ne vem. Nisem probala, lahko da pomaga. Vsekakor pa je Candida nadloga, ki jo je potrebno jemati resno. Ni problem samo to, da onemogoči prebavo. Candida proizvaja tudi produkte lastne prebave, ki verjetno niso ravno zdravi za človeka in verjetno se tudi zato pojavljajo razne utrujenosti in podobne motnje človeškega delovanja.
*etty* napisal/-a:V Ameriki je bila pred kratkim izvedena ena študija, kjer so dokazali, da je možno Candido uspešno pozdravit z Ingver rastlino. Vsak dan naj bi človek pojedel košček zrelega ingverja z 2 dcl vode... in to naj bi počasi izrinilo Candido iz črevesja.
Poleg tega pa ingver štejejo med najmočnejše rastlinske antioksidante. Mnogo raziskav je dokazalo, da pomaga pri slabi prebavi, glivicam, vnetju črevesne sluznice in nenazadnje tudi pri zdravljenju Candide.
O zdravilnih učinkih ingverja si lahko preberete tudi na dveh slovenskih straneh:
- Viva (Hrana v službi zdravja)
- Ingver pozdravi sto bolezni