lahko uspe?
Js pa mislsm, da ce ti je blo res lepo zdej zadnej dni z njem, potem si pusti in uzivaj zivljenje. Ce bos kasneje ugotovila, da to ni to, bo res neumnost jokat, ampak bos pac mela par lepih spominov. Na tvojem mestu, bi se sama tko mau z njem igrala na zacetku. Mogoce, da ga prveris in ga se bolj podkuris. Seveda, je pa najbolj pomembno kaj ti TRENUTNO cutis in tko nared.
-
- Sramežljivka
sej sama najbol vidiš kako se obnaša. če si se takrat res obupno obnašala si ga pač odgnala, pa si je mislu svoje, možno je pa da si je zdej pač popravu mišlenje ki ga je mel prej, ker te je bolj spoznal. druga varjanta je seveda kar so rekle predhodnice-pač družba, trenutni nadomestek...ne morš vedet.
Vzemi ga bolj z rezervo, ne si dovolit preveč zaljubit v njega, bodi sproščena, predvsem pa ne deli z njim preveč v rokavicah, se pravi pazit na čist vsako besedo ki jo izrečeš. to se ful čuti, da se bojiš, da boš kej neumnega izustu in to zna bit precej odbijajoče(vsaj pri men, ko so se tipi tko obnašal). pol boš pa že vidla kako se zadeve odvijajo.
good luck!
Vzemi ga bolj z rezervo, ne si dovolit preveč zaljubit v njega, bodi sproščena, predvsem pa ne deli z njim preveč v rokavicah, se pravi pazit na čist vsako besedo ki jo izrečeš. to se ful čuti, da se bojiš, da boš kej neumnega izustu in to zna bit precej odbijajoče(vsaj pri men, ko so se tipi tko obnašal). pol boš pa že vidla kako se zadeve odvijajo.
good luck!
-
- Sramežljivka
2 tedna ni kaj veliko, lahko da je že takrat spoznal katero, ki ga je v tistem trenutku bolj pritegnila, pa je ugotovil da tudi tisto ni bilo tisto pravo, pa je potem ugotovil da bi pa mogoče moral tebe bolj spoznati, ne pa da te je že tako hitro odpikal. Verjetno se splača počakat še nekaj časa, saj se bo res slej ali prej opazilo kako poštene so njegove misli.
pimkie napisal/-a:mucamaca5, kako pa naj se malo igram z njim?:=)
kak naj nardim,da bo postal nor na mene? hehe
drugače pa eve. res maš prav, treba je probat pa tvegat
predvsem ne plesi tko k on zvizga

glede tveganja se strinjam..kdor ne riskira,ne profitira.

kiny napisal/-a:Moje mnenje je da bodi bolj previdna, da te ne bo začel res izkoriščat al pa kej podobnega. Če pa veš razlog zakaj vama prej ni šlo in če je res to kar si napisala za razlog da nisi bla prej taka kot u resnici si, pol pa itq veš zakaj vama ni šlo s prvega poskusa
Se strinjam z kiny. Bodi previdna.

Be your self and be good to nature. 

Re: lahko uspe?
pimkie napisal/-a:pozdravljene...
poleti sem spoznala fanta, v katerega sem se zaljubila,zgleda da toliko preveč,da sem se začela obnašati tako, da je fantu minilo do mene...poznala sva se 2 tedna in ni bilo to to,zato je spoznal še druge punce...z njimi ni ostal...
minilo je par mescev in midva se spet dobivava,kliče me,piše mi....skratka kot da poleti ne bi bilo nič narobe
mislite, da ta zveza lahko uspe,kljub temu, da je poleti mislil,da jaz nisem "to-to"?
itak da lahko. vsak kdaj spregleda nekaj kar je očitno. ni tako? možnosti so odprte.
hja zaj sma skupaj če en mesec in 10 dni
doma me je že tudi predstavil staršem in ves čas sma pri njemu doma....seveda grema tudi kam....
zgleda resen.,,,
vendar se zelo bojim...najraje bi spet pogledala v njegov telefon....da si nekako pomirim dušo:) čeprav nevem zakaj,saj ne daje kakšnih znakov,da bi imel še katero.....pa vseeno....sem zelo pesimističen človek...

doma me je že tudi predstavil staršem in ves čas sma pri njemu doma....seveda grema tudi kam....
zgleda resen.,,,
vendar se zelo bojim...najraje bi spet pogledala v njegov telefon....da si nekako pomirim dušo:) čeprav nevem zakaj,saj ne daje kakšnih znakov,da bi imel še katero.....pa vseeno....sem zelo pesimističen človek...

pimkie napisal/-a:hvala za odgovore.
naj vam še povem...tip me vsak dan vabi,da pridem k njemu in prespim...pa niti sexama ne...kr mu to baje ni toliko pomembno,kot cartati se....pa starši smo me videli.
na začetku pa verjamem da sem se mu "zasrala",ker sploh nisem bila jaz-jaz....nevem kaj mi je blo,obnašala sem se,kot se niti sama ne poznam..
ta teden pa sem že 3x spala pri njemu in se mi res zdi,da sem mu bolj pri srcu postala....
vendar,res je,lahko le igra:((((
bedaaa.sj na začetku se sliš sweet, sam če ni zverina kaj ti bo

upam da zdj ni tko

pimkie napisal/-a:hja zaj sma skupaj če en mesec in 10 dni
zgleda resen.,,,
Ne deli neumnosti. Posluši svoj šesti čut, ponavadi ne laže. Če si nesigurna mu povej in potem boš na podlagi njegovih odgovorov vidla če si še vedno nesigurna. če boš, potem se moreš k sebi spravit, ker boš uničla vsako prihodno vezo, al pa z razlogom nisi mirna, vsaj js ponavadi čutim ko kaj ni prav, pa čeprav nimam ničesar uprijemljivega.
V primeru da ti tipo vse razjasni boš pa itak mirna in stvar bo rešena.
Kar se tiče telefona-don`t touch!