Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

piškotek* napisal/-a:In kako ti znese da seksaš 5x na dan?

Po vsakem obroku :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

piškotek* napisal/-a:In kako ti znese da seksaš 5x na dan?

5x na dan se drugac da cist lepo seksat, se dost veckrat gre u enem dnevu, ampak dvomim da cist usak dan 5x in dalj casa...ampak ce pa je to slucajn res, pa pac, fajn jima je :D

edit: nism vidla prej da je to ista zenska iz onih ostalih glupih tem...ehhh no comment :lol:
Zadnjič spremenil red_rose, dne 06. Mar. 2009 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Dihaj zenska! Dihaj! :tot:
Pa mau lepse se tud ti obnasaj no. Tud ce si tolk butasta, kot kazes v svojih postih bi lahko razumela zakaj se nam vse skupaj zdi cudno. Vse teme, ki jih odpres so kr neki. Enkrat te boli glava, pa rit pa nevem kaj, naslednjic pa sexas 5x na dan. Pa kje ti je povezava? Ce bi ti to prinasalo take bolecine nebi potem tako razglasala da se vedno sexas tako pogosto. Nobena ti ni fovs, ce se tako pogosto udejstvujes. :D
Pac cist najbol simple je povezat zadeve na nacin, da si preprosto vse skupaj zmisljujes. Ce ne popolnoma, pa vsaj delno.
Đizs :roll:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Spela123
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Spela123 »

[quote="Libido."]Nevem zakaj sploh odpreš temo, če pol tako užaljeno in otročje odreagiraš na vsak naš odgovor ... Nevem zakaj si tako regresivna ..[/quote]

Ja ja vredi!!!!
No zdej pa nehi!
Spela123
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

[quote="vrvica"]Dihaj zenska! Dihaj! :tot:
Pa mau lepse se tud ti obnasaj no. Tud ce si tolk butasta, kot kazes v svojih postih bi lahko razumela zakaj se nam vse skupaj zdi cudno. Vse teme, ki jih odpres so kr neki. Enkrat te boli glava, pa rit pa nevem kaj, naslednjic pa sexas 5x na dan. Pa kje ti je povezava? Ce bi ti to prinasalo take bolecine nebi potem tako razglasala da se vedno sexas tako pogosto. Nobena ti ni fovs, ce se tako pogosto udejstvujes. :D
Pac cist najbol simple je povezat zadeve na nacin, da si preprosto vse skupaj zmisljujes. Ce ne popolnoma, pa vsaj delno.
Đizs :roll:[/quote]

Hei hei malo počasi!!!... :x
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

omg.. tu zraven pa sem se nasmejala do solz.. :rofl: se res najdejo taki otročaji tle gor? svašta no.. špela123, jst mam mlajšo sestro ki tud zdele prihaja v obdobje pubertete pa vem kak meče vas tamale.. in sori.. če si res stara 23 let, potem pa si mogoče nerazvita u glavi? nočem te žalit, kr razumem-maybe si bolana.. :lol: tvoje pisanje je res podobno eni total zmešani 1oletnici.. tak da ne nas tle prepričevat no.. lepo te prosim.. :D :D
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Dejansko kdo verjame da je punca stara 23? :rofl:
Spela123
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

[quote="PaTsy"]omg.. tu zraven pa sem se nasmejala do solz.. :rofl: se res najdejo taki otročaji tle gor? svašta no.. špela123, jst mam mlajšo sestro ki tud zdele prihaja v obdobje pubertete pa vem kak meče vas tamale.. in sori.. če si res stara 23 let, potem pa si mogoče nerazvita u glavi? nočem te žalit, kr razumem-maybe si bolana.. :lol: tvoje pisanje je res podobno eni total zmešani 1oletnici.. tak da ne nas tle prepričevat no.. lepo te prosim.. :D :D[/quote]

Ja joj ja pa ka pol ampak pač sm stara 23 let. No vem da nebi vedle
ampak sm pa pač taka. Ne morem si pomagat pa js grem na...
najbolš da ne govorim tle na forumu ampak nekam grem. Tko da...
Sm pač taka kakršna sm. Ja to je edn izmed čist normalnih poizivov.
Ja no kaj čem me pač tko zaznamujete. Haha. Ah z življenju se je treba
sprijaznt pol pa je!!!! Ja tk je to. Ja če te pa js lahk uprašam... Kolk si
pa ti stara??? Me zanima malo... Ja ja

Veš mam jst tut sestrco sam je šele stara 10 let haha
nono vredi če mi tule nekej čist u... u, nevem u kaj no če je čist ok pa bo
tut neki druzga ok sam ne me zdle na vse načine prepričvat ka nej
naredim ko jst že vem kaj je za moje dobro... Tko da...
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

Spela123 napisal/-a:
PaTsy napisal/-a:omg.. tu zraven pa sem se nasmejala do solz.. :rofl: se res najdejo taki otročaji tle gor? svašta no.. špela123, jst mam mlajšo sestro ki tud zdele prihaja v obdobje pubertete pa vem kak meče vas tamale.. in sori.. če si res stara 23 let, potem pa si mogoče nerazvita u glavi? nočem te žalit, kr razumem-maybe si bolana.. :lol: tvoje pisanje je res podobno eni total zmešani 1oletnici.. tak da ne nas tle prepričevat no.. lepo te prosim.. :D :D

Ja joj ja pa ka pol ampak pač sm stara 23 let. No vem da nebi vedle
ampak sm pa pač taka. Ne morem si pomagat pa js grem na...
najbolš da ne govorim tle na forumu ampak nekam grem. Tko da...
Sm pač taka kakršna sm. Ja to je edn izmed čist normalnih poizivov.
Ja no kaj čem me pač tko zaznamujete. Haha. Ah z življenju se je treba
sprijaznt pol pa je!!!! Ja tk je to. Ja če te pa js lahk uprašam... Kolk si
pa ti stara??? Me zanima malo... Ja ja

Veš mam jst tut sestrco sam je šele stara 10 let haha
nono vredi če mi tule nekej čist u... u, nevem u kaj no če je čist ok pa bo
tut neki druzga ok sam ne me zdle na vse načine prepričvat ka nej
naredim ko jst že vem kaj je za moje dobro... Tko da...

greš kam? sm mela u osnovni eno sošolko, ki je tud "nekam hodla" sam tolk da je pozornost vlekla na sebe.. :lol: če bi blo vse to RES bi povedla kak pa kaj al? zaznamovana pa si samo v glavi.. in s čim si se mogla sprijaznit? s tem kak težek tip človeka si? žalostno.. :D ma res te zanima moja starost? ti lohk mal nazaj udarim s podobno foro ko ti to delaš, pa mal poglej po postih in boš ugotovla.. :D :D :D a 1o let je stara? pol pa si mogoče vzor jemleš po njej.. sm misla da je ponavad to glih obratno - da si mlajši po starejših.. :lol: in mi prosim pojasniš s čim te prepričujem u karkoli? sam svoje mnenje sm napisala.. res veš kaj je dobro zate? mislim da ta pojem nimaš čist pošlihtan.. :evil:
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

ok taprve bom mal dala svoje mnenje na vaše lepo obnašanje...
madona mate kulturo d usazga k nou uprašanje postav že v kali zatrete..pač punca je sam uprašala kokrat na dan seksate in če je narobe če ona večkrat na dan..
zdj pa res nevem kaj je zvami..kaj vs je ptičja gripa napadla...
madona d se administratorji ne naveličate skoz teh poazk brat in to dopuščate d se dogaja že lep cajt tole zbadanje..
sj nakonc boste pa mene benal..ma res mi greste pošten na živce k take poste pišete!!!!! :evil:

no še odgovor na uprašanje...
nisem zasledila d bi blo kj narobe če seksaš večkrat na dan...pač če zmoreš zakaj pa ne...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Prvic, tema o tem ze obstaja, zelo blizu tele, ki jo je odprla sama.
Drugic, zenska ne zna pisat niti tolk da bi se stvar konkretno razumela.
Tretjic, folk vidi da se stvari, ki jih pise v vecih (na novo odprtih) temah nekako ne pokrivajo med sabo in posumi, da se decva mau zafrkava.
Ni kar tko da vecina punc v tej temi pac nima drugega dela in so se spravle na ubogo deklco. Pac vsem se zdi vprasanje cudno. Zakaj bi bilo kaj narobe ce sexa 5x na dan? Ce je stara 23 let bi lahko vedela, da s tem ni nic narobe, dokler se za to odloci prostovoljno. :roll:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

ja ok pač je uprašala za mnenje in kaj je tuki narobe???
zdj nevem al se ne znate več normalno pogovarjat al miselte d ste kj več od drugih k ste že dolg tle gor???
res vs ne razumem več..
madonca učas par let nazaj se je lohka usak normalno pogovarju tle gor pa ni blo nbenga obtoževanja, zdj pa vidm d vs je neki pičl al kaj????!!!!!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Spela123 napisal/-a:AJA Zdei bom pa tk pisala da nobena nebo razumla!!!!
Mi je čist useeno ka a vete ka je z men al pa ne...
AJA pa nektere ste fullll (zlo) nesramne za odgovore!!!!!

Joj ja pol pa nea bom pisala več gor pa me briga ka bo z vas!!!!
vi se kr norca delejte z mene!!!!!
Ja no ka pa ve???? Kolk ste pa ve stre????
No zdi pravim za tiste ko bedarije pišejo po forumih!!!!
ena navadna ...... ste !!!!!
No pa sei se neve ka sm jst napisala tm k so pike!!!!
hohohohoh fino!!!!!

dadyka, se ti zdi tole normalno?
Njeni posti so dejansko na nivoju desetletnice in pomojem prou dost več stara res ne more bit.
mal preber še ostale teme, pa boš vidla zakaj se gre :wink: dekle se pač dela norca, folk se pa zabava na njen račun :)
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

ja ok dobr pač je nevem mal drugačna od ns..ampak še zmer ni nobene potrebe d se spravljate nanjo...sj z Mr.Ož al kaj je že je blo isto sam useen je kdaj pa kdaj kšno pametno vn vrgu :)
sam je pa nasplošno preveč tega d se napada nove al pa že stare uporabnice...prov pogrešam une čase k s lohka tle gor uprašu kr si hotu pa te ni nben obtoževau.... :(

pa pomoje je tist napisala ker se je počutila sprovocirano pa užaljeno..vsakmu enkat kri zavre in ko ma usega dost pove ostalim kr jim gre...
(moje mnenje)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mnja, usak njen post je čudn, tak da.... :D
Odgovori