mene pa zanima kako gibcne ste...lahko naredite spago, kaksen je vas predklon in kaj predlagate za boljso gibljivost?

, k sm totaln antišportnik, vsaj da bi redno nekaj telovadila ne in ubistvu za svojo gibčnost ne nardim nč, se prav da je to ful odvisn nasplošno kok si gibčn, drugače se jst nebi mogla niti priklont ne več
js sm 6 let trenirala karate, zdej pa nadaljuem s kung fujem, in sm precej gibcna. ok zdle trenutno mi zmanka kake 15cm do spage, ker sm priblizno pol leta mela premora, ampak po par treningih jo bom spet nardila brez problema...
pa nasploh sm dokaj gibljiva, kar redno vzdrzujem na treningih, ok razn zdej k pravim da sm mela premor, drug tedn spet zacnem, in bo gibcnost hitr nazaj 
, glede na to da en niti nog ne morajo prekrižat ko sedijo...
)
... Most, stoje, prevali, vzgibi, razgibovalne vaje in podobne stvari mi pa tut nikol niso predstavljali kakih hudih težav...
(zdej raje ne poizkušam da ne bo kakih izpahov...)
.
.

Hyades napisal/-a:Zato bom sedaj spet zacela z jogo.
, ampak se mi zdi, da na vsaki vaji zmorem več.
), včasih sem se pa skoz neki zvijala, vrtela, premetavala.. ok, glih špage pa nisem znala narest.red_rose napisal/-a:ok to stekam sam sm misla da res kako tako pacientko poznas k nog ne more prekrizat
to mi je pa cist znano, neke zenskice u nulo zrihtane, kao dobra postava pa to, pol se pa zadiha ko more mal hitrej stopit, pa kosti cist zarjavele...groza![]()
glavno da znajo u petah hodit
:) še psoebi k si pijan..to sam leti haha