Se opravičujem za napako z moje strani. Sem preveč zaupala prvim internetnim virom in svojemu občutku, da fibula sliči na piščal. Torej, zlomljena je fibula, oz. mečnica.
Danes je že malo bolje. Res sem veliko počivala in sem se trudila čim manj obremenjevat tisto kost. Predstavljam si, da se že celi! Vsake toliko časa malo kljuva, pa saj hitro neha. Trudim se, da ne bi vzela nobenega lekadola, saj verjamem v to, da ti z bolečino skuša telo nekaj sporočit in da ga je treba poslušat, ne pa utišat. Tako, da raje spremenim položaj in malo stisnem zobe, kot pa da bi takoj vzela tableto.
Tearjaker, ti pa si že dala nekaj skozi, al? In, kak je, ko ti lamajo kost? Maš samo lokalno anastezijo?
Da ne pozabim, sem si pa že pred nekaj leti razbila gobec
Nažgana sem padla s kolesom, direkt na brado, pa me takrat sploh ni tk bolelo, itak. Drugo jutro sem mal čutla, sam je maček preglasil vse skup...tretji dan je mal bolj bolelo. Pa sem si mislila: itak da boli, če pa sem padla. Bo že nehalo. Res pa je, da imam visok prag bolečine in me ne gane tako hitro.
No, bolečina je mal ponehala, dokler nism šla čez par dni na morje, kjer sm padla na pomolu in sm valda zakričala...te pa mi je samo počlo neke v čeljusti
Še govorit nism mogla kaj dost, sam na juhci sm bla 2 dni, da sm si prišla v bolnico...na makrofacialni oddelek, al kak že. Tam pa mi dohtarca reče, da sm mela mal napokano čeljust, ampak se mi je vse skup že zarastlo, kao če bi takoj prišla, bi mi neke zvezali z nekimi špangami al kak. Pol pa mi je dala sam ene vaje za delat, pa je blo to to.
Good luck, da se mi je lepo zarastlo, je pa res, da npr. če jem kaj trdega, pico al pa sendvič, mi ful poka v čeljusti. Boli nena nič