a_pikica_a napisal/-a:Meni pa ni jasno kako ene rečejo da imajo zaradi otrok sfukan lajf?
.
to je nenormalno najbolj ogaben stauk ki ga lahko slišš!
Tvoj otrok ti je SFUKAL lajf?Al ti ga je otrok al si si ga sama?Ampak otrok

Pri takem besednem zakladu mi gre pa prou res na bruhanje.zakaj?Ker če nisi hotu da ti "otrok sfuka" lajf, je na tržišču malo morje različne zaščite in tudi ko si držala noge narazen si bla jasno seznanjena glede posledic!
(pišem u poljubni osebi da nou kej narobe)
sem že večkrat povedala, da imam kolegico, ki je pri nezaščitenem sexu zanosila in rodila svojo "posledico".Bila je stara 17 (pri 16 noseča).Nikoli in nikdar je nism slišala rečt karkoli negatiunega glede njenga otroka, nikoli!Četudi je biu otrok popolnoma nepričakovan, prehiter, bila je premlada, fotr narkoman, brez denarja, brez usega.pa se je postavila na noge zavoljo svojega otroka in lajf je steku normalno.enako fotr oziroma njen fant.
Tko, da tale ne da se je iz trte prvlečen.valda ne morš prčakvat da bu lohk use u rt zmečeš, ampak maš cajta da ko je dojenček ko še ne rabi tolk velik, sebe postavš na noge in štartaš!če boš pa sedu na kauču pa joku kok si si sfuku lajf, pa logično iz tega ne bo nč!
če se vrnem na temo, si želim otročka, čiiiimprej.sva se že pogovarjala veliko o tem, imena so že izbrana,en kup pripomočkou, oblekc in usega mava že tud rezerviranga, tko da čakam sam na tole šolo da se dokonča, eno zaposliteu redno in gremo delat otroka

Želim bit mlada mamica, želim met kšne dva otročička, želim čimprej ustvarit družino.Sem družinski tip človeka in največ dam na družino in ljubezen.
če se mi pa pred zaposlitvijo karkoli ponesreč, pa mislm da tud ne bo večjega problema.Mal bi se kje pošlepali,mal pri starših, pri mojmu, pri državi, potem bi pa že šlo.otroka bi, logično, donosila in ga imela najnajnajraje na svetu!

Glede tega pa vase sploh ne dvomim, sem dost iznajdljiu človek, tko da bi šla skozi čist lepo.začetek mogoče mal težji, ampak bi mi zalaufalo.