no, js vsekakor otrok (na žalost) še neki časa ne bom mela

a_pikica_a napisal/-a:Meni pa ni jasno kako ene rečejo da imajo zaradi otrok sfukan lajf?
.
Sweet Princess napisal/-a:Če si otroka resnično želiš in si v sebi prepričana da ti bo uspelo, potem so vsa dodatna mnenja nas neznancev tukaj na forumu čisto odveč! Odločitev za otroka je popolnoma TVOJA in fantova stvar...ne moreš odtehtat tako pomembne odločitve na podlagi mnenj drugih...vedno so 'pros and cons' - vedno je en del ful za, spet drugi močno nasprotujejo...tako da pač poslušaj srce (svoje in fantovo) in odločitev bo na dlani...
rinca napisal/-a:glede kariere - meni osebno se zdi bolje najprej imet otroke, potem si pa naslednjih x let ustvarjat kariero, kot pa obratno, prekinjat kariero. seveda je pa oboje čist v redu in odvisno od vsake posameznice.
nikaragua napisal/-a:jez pa razmislam mal drgac... imam starse ki so mi fulll velik omogočili k sm bla mejha res mela sm use ni da ni.... s sekico sva ful hodile naukol, po cele zime smucale, mele vedno fulll hudo opremo itd... (ok sva pa znale to tut cent)
kaj hocem povedat.. nikoli si nebi oprostila da moj otrok nebi meu vsaj tok omogocenga kokr sm mela jez k sm bla mejhna.... in iz tega razloga velik bols klub ogromni zeljo po otroku lepo pridno malcat vsak dan tabletke pa lepo pridno delat pa se ucit pr 20 pa met otroka pr ene 23-24 k si vsaj life ce si pridn kokr tok poslihtas. Pustmo pa ogromno financno pomoc starsev pa tut mislm da ni dlih took velik takih srecnezou in srecnic useen k bi starsi kr jim otroke financerat!!!