ce si zelis familjo in vse kar pase zravn pr 20 pol to nared, samo prepricej se da mas usa sredstva, ker ta cirkus ni pocen (ne denarja ne zivcev)!
njej se je pr vseh treh ponesrečlo. tko, da ja očitno kontracepcijske niso tko dobre kot pravjo da so dobre:Dred_rose napisal/-a:pika15 napisal/-a:punce res izkoristte mladost, ker bo hitr minila. nočem da bi katera izmed vas bla stara 25 pa mela 5 otrok. moja najboljša prijateljica je stara 22 pa ima 3 otroke tko da... pa ma čist zjeban life. sam okol otrok se ji vse vrti:S nima časa zase nikol. tist k je na faksu, pol pa itak leti v vrtec po njih... fotr jih je pa zapustu
ok to je pa ze ekstrem. sploh pa ocitno ji je fajn met otroke, ce ma kar tri!![]()
noben ne govori o toliko otrok, samo o enem (prvem).
a ji je res zal, da jih je mela?
ne verjamem da je kateri mamici zal ta to malo bitjece ki ga je ustvarla, pa ce je se tako tezko...
pika15 napisal/-a:njej se je pr vseh treh ponesrečlo. tko, da ja očitno kontracepcijske niso tko dobre kot pravjo da so dobre:Dred_rose napisal/-a:pika15 napisal/-a:punce res izkoristte mladost, ker bo hitr minila. nočem da bi katera izmed vas bla stara 25 pa mela 5 otrok. moja najboljša prijateljica je stara 22 pa ima 3 otroke tko da... pa ma čist zjeban life. sam okol otrok se ji vse vrti:S nima časa zase nikol. tist k je na faksu, pol pa itak leti v vrtec po njih... fotr jih je pa zapustu
ok to je pa ze ekstrem. sploh pa ocitno ji je fajn met otroke, ce ma kar tri!![]()
noben ne govori o toliko otrok, samo o enem (prvem).
a ji je res zal, da jih je mela?
ne verjamem da je kateri mamici zal ta to malo bitjece ki ga je ustvarla, pa ce je se tako tezko...
an|a napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Če je želja obojestranska, če bosta mela pomoč domačih, če mata prilive oz. dohodke, če mu lahko nudita vse, kar otrok potrebuje (s pomočjo ali še bolje, brez pomoči), potem ... zakaj ne? Še vedno se lahko učiš, lahko študiraš, ... in tuki res ne vidm problema. Sej včasih so tud mel zgodi otroke in potem še kariere.
joj jagodka takšne besede so včasih nujne:) ti kar polepšajo dan:)![]()
res je če so hoče se potem še vse naredi:)
nikaragua napisal/-a:jez pa razmislam mal drgac... imam starse ki so mi fulll velik omogočili k sm bla mejha res mela sm use ni da ni.... s sekico sva ful hodile naukol, po cele zime smucale, mele vedno fulll hudo opremo itd... (ok sva pa znale to tut cent)
kaj hocem povedat.. nikoli si nebi oprostila da moj otrok nebi meu vsaj tok omogocenga kokr sm mela jez k sm bla mejhna.... in iz tega razloga velik bols klub ogromni zeljo po otroku lepo pridno malcat vsak dan tabletke pa lepo pridno delat pa se ucit pr 20 pa met otroka pr ene 23-24 k si vsaj life ce si pridn kokr tok poslihtas. Pustmo pa ogromno financno pomoc starsev pa tut mislm da ni dlih took velik takih srecnezou in srecnic useen k bi starsi kr jim otroke financerat!!!