lahko uspe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

lahko uspe?

Neprebrana objava Napisal/-a pimkie »

pozdravljene...
poleti sem spoznala fanta, v katerega sem se zaljubila,zgleda da toliko preveč,da sem se začela obnašati tako, da je fantu minilo do mene...poznala sva se 2 tedna in ni bilo to to,zato je spoznal še druge punce...z njimi ni ostal...
minilo je par mescev in midva se spet dobivava,kliče me,piše mi....skratka kot da poleti ne bi bilo nič narobe

mislite, da ta zveza lahko uspe,kljub temu, da je poleti mislil,da jaz nisem "to-to"?
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Ti nisi "to-to".
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
bombica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bombica »

Se strinjam miteq!
Če se takrat ni izšlo, se tudi zdaj ne bo. Verjetno mu boš aktualna tako dolgo, dokler zopet ne bo spoznal katere druge.
Žal...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

pomoje ne
zdej ti verjetno spet piše ker pač ni nobene druge na sceni.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

pom
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

Verjetno je spet začel malo stare kontakte v svoji "črni knjižici" pregledovat.
Pozabi na to, ker bo drugače čez par tednov jok in stok.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Se strinjam z obliteratorjem.
Sploh si pa omenila, da si se poleti navezala na njega, on pa je šel k drugim puncam. Hitr stran preden bo spet :cry:
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pika15 »

če si z nekom si, če nisi nisi:)
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Js mam podobno izkušnjo. S enim fantom sva doooolg časa nazaj začela neki mutit in čez nekej časa sem js ugotovila da to ni to.
But guess what, ta isti fant je zdej moj najdražji že več kot eno leto in ga mam rada bolj kot vse na svetu. v drugo sm tut js začela vse skup in sm mu povedala, da ga štekam če zdj noče it v to zarad prejšnič... povedala sm mu tut, da obstaja možnost, da spet zajebem... ljubezen je pač nepredvidljiva. Brez kančka tveganja itak ni nič. ;)
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Afr0ditA »

se strinjam...mogoče je tip sam takrat mislu da ti nisi tista prava in je sicer na grdi način to pokazu ampak mogoče pa mu je res zdej žau pa je spregledu da druge punce nimajo tistga kar maš ti in hoče tebe?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

js sm se naučila, da če prvič to ni to, niti drugič niti tretjič to ne bo to... nekdo, ki enkrat prekine s tabo in se vrne po tem, ko je bil vmes že z nevem kolkimi, te pač izkorišča, ko ni nč boljšega... prej ko se sprijazniš, lažje ti bo.
Make music, not war
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Ne ne, če nisi to, pač nisi to. reci mu, da je kreten in najdi takšnega, ki pa bo misli, da si ti to.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

se mi zdi, da izgubit nimaš kej! probi, mogoče se kaj izcimi, bod pa pripravljena tut na to, da se lhko zgodi, kot se je že (pač vsaj na začeku ne pričakuj peveč in se ne naveži nanj preveč). mislim, da se splača tvegat, sj smo mladi! :)
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pimkie »

hvala za odgovore.

naj vam še povem...tip me vsak dan vabi,da pridem k njemu in prespim...pa niti sexama ne...kr mu to baje ni toliko pomembno,kot cartati se....pa starši smo me videli.

na začetku pa verjamem da sem se mu "zasrala",ker sploh nisem bila jaz-jaz....nevem kaj mi je blo,obnašala sem se,kot se niti sama ne poznam..

ta teden pa sem že 3x spala pri njemu in se mi res zdi,da sem mu bolj pri srcu postala....
vendar,res je,lahko le igra:((((
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Moje mnenje je da bodi bolj previdna, da te ne bo začel res izkoriščat al pa kej podobnega. Če pa veš razlog zakaj vama prej ni šlo in če je res to kar si napisala za razlog da nisi bla prej taka kot u resnici si, pol pa itq veš zakaj vama ni šlo s prvega poskusa :)
Live your life like you want
Odgovori